Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie mała ja

ZARECZYNYPP

Polecane posty

Gość tropikalnaWyspa
No i to ideal faceta;)? (mój jest ideałem;])

Gość taka sobie mała ja
No własnie z tym mam dorze ze nie popedza mnie w niczym kocha mnie za to jaka jestem że nikogo nie udaje. I mowi do mnie ze jak jeszczze nie jestem gotowa na współżycie to nie bedzie mnie naciskac

Gość taka sobie mała ja
No raczej bo nie sadze ze w wieku 11 lat ma sie juz nie wiadomo ilu!!!

Gość taka sobie mała ja
Bo włąsnie w tym wieku zaczelismy ze saba chodzic

Gość tropikalnaWyspa
Taki naprawdę to pierwszy. Wczesniej byl inny, ale dla mojego Aktualnego i na zawsze :) Zostawiłam tamtego.. nie załuje.. z Moim jestem pare lat:) Wiem ze to dziecinne mowiać ze dla jednego zostawilam innego, bo mialam wtedy 14 lat..

Ajajaj. No to w takim razie Was całkowicie rozumiem. Na pierwszego chłopaka patrzy się pod trochę innym kątem :D. Też byłam zaręczona, też się cieszyłam jak głupia bo oświadczyny, brylant, sukienka... itd... Potem wszystko odwołaliśmy. I wreszcie zobaczyłam, że świat wcale nie ograniczał się tylko do jedynego chłopaka. Jest mi fajnie bo zdobyłam wiele nowych doświadczeń. Zrobicie jak chcecie, ale ja radziłabym się tak nie spieszyć. Zaręczajcie się, ale ze ślubem możecie poczekać.

Gość tropikalnaWyspa
My narazie planujemy slub, ale dopiero na 2010 ;)

Gość taka sobie mała ja
dokładnie nie chce planowac jeszcze ślubu bo musze skonczyc studia i sie troche ,,,wzbogacic,,,

Gość tropikalnaWyspa
Ide polozyc sie spać;) Dobranoc i milych snow;) Zycze szczescia:)!!!!! I podjęcia dobrej decyzji:)

taka sobie mała ja dokładnie nie chce planowac jeszcze ślubu bo musze skonczyc studia i sie troche ,,,wzbogacic,,,- co do tego co tu napisałas-widac ze jeszcze cos jest nie tak, gdy kogos bardzo kochasz ten ktos jest dla Ciebie najwiekszym skarbem, najwiekszym ubogaceniem, jesli myslisz w takich realiach to moim zdaniem cos jest nie tak, ktores z was nie kocha jak powinno, zycze wam jak najlepiej, ale dla mnie moja milosc to jest moj najwiekszy skarb, dla ktorego jestem w stanie oddac bardzo duzo, w malzenstwie w ktorym dwoje ludzi sie kocha nie ma przeszkod co to studii i kasy.A wrecz jest latwiej :D

Gość do zalozyciela topiku
i jak tam:)? Przyjelas Go?