Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SDFDFD

PROBLEM Z SYLWKIEM !!!! POMOCY !! JAK GO PRZEKONAC?

Polecane posty

Gość SDFDFD

Za 2 miesiace Sylwester ... Chcialam w tym roku jechac z moim Kochaniem na Sylwka do Paryza ,badz Wloch .. Wiecie - romantyczny wieczor z szampanem gdzies nad morzem na jakiej potancowce,a pozniej noc w hotelu ... A te miejsca slyna ze swej romantycznej aury ..Niestety moje Kochanie ma zupelnie inne plany na ten wieczor - powiedzial,ze chce abysmy jechali na sale,na bal ,wraz z Jego trzema kolegami ( i ich osobami towarzyszacymi-a tak dokladniej to ze znajomymi kolezankami tych kolegow,poniewaz zaden z nich z paczki mojego chlopaka nie ma dziewczyny).No i sie ogolnie juz o to posprzeczalismy.Ja bardzo pragne spedzic z Nim ten wyjatkowy dzien tak inaczej niz zwykle,tylko we dwoje ... Natomiast On uwaza,ze jest to dzien ,ktory zdarza sie raz w roku i ze trzeba taki dzien spedzic na jakims balu ,gdzie jest wiecej znajomych i wtedy napewno bedzie super impreza ... Ze do hotelu to my mozemy sobie jechac kiedy indziej :( A wiem ,ze nie pojedziemy,bo moj chlopak pracuje i nie moze brac urlopu kiedy chce :( Tak wiec to odpada nawet w Walentynki :( Rok temu spedzilam Sylwka z Nim i z jego kolega na domowce,poniewaz bardzo mnie o to prosil ... To sie zmusilam ... Dwa lata temu spedzilismy Sylwka na imprezie rowniez z jego kolegami oraz moimi kolezankami ,mimo ze ja chcialam gdzies we dwoje ... I teraz chce ,zeby bylo inaczej :(Sami we dwoje ,gdzies za granica :( Sa takie piekne oferty w biurach podrozy,ze ahh .. Co ja mam robic :( ??On upiera sie ,ze nie pojdzie :((

Gość po prostu zostan w domu

Gość SDFDFD
Sama mam zostac w domu ?Nigdy :( Ja chce wyjechac z Nim :( We dwoje ... Jak Go przekonac? A jak sie nie zgodzi ?Obrazic sie?

Gość pierdol sie ......

Gość po prostu zostan w domu
Jasne ja zawsze mu fochy strzelam i pomaga

Gość taki wstyd zdaża się tylko raz
Ile masz latek? :O

Gość SDFDFD
To mam nadzieje ,ze jak sie obraze to tez pomoze ;/ Mamy oboje po 20 lat .

Gość SDFDFD
Acha i przy okazji jeszcze jeden problem---on nie chce mnie zaspokajac analnie ---czasami sie zmusi ale za rzadko jak dla mnie :(

Gość SDFDFD
To do gory to podszyw ;/ dosc marny ;/

Może idźcie oboje na kompromis i zostańcie w domu, razem. Zrób dobrą kolację itd.

Gość SDFDFD
Tylko ,ze nie mam do tego warunkow ;/ Znajac zycie moi rodzice ze znajomymi beda u nas w domu ;/ Wiec ja nie chce z moim chlopakiem tez byc ;/ Wole bardziej hmm intymniej ... I dlatego pomyslalam o hotelu gdzies za granica ...

Stać was na sylwestra poza krajem? A może on płaci i dlatego nie chce?

Gość SDFDFD
Moze przebiore sie za pielegniarke i zbadam go gruntownie?

Gość SDFDFD
Tzn.ja mu powiedzialam,ze oboje odzielnie za siebie placimy ...On pracuje ,takze mysle ,ze ma pieniadze ... Chociaz nie wie,wiecie jak to jest ,gdy sie pracuje u taty ;/ Ale np. hotel w Polsce (np.Krakow) tez odpada :( On po prostu uwaza,ze lepiej bedzie na sali ... Pff,bo kumple beda ;/ Juz nie wiem co robic ;/ Mam wrazenie,ze on bardziej chce tego Sylwka na sali ze wzgledu na kolegow ;/ Tak bylo rok temu - Sylwka u jego kumpla ,bo byl sam i mojemu chlopakowi bylo go szkoda ;/

Gość SDFDFD
Naprawde ktos zalosnie sie podszywa ;] Coz-ludzie i parapety ;]

Ale np. hotel w Polsce (np.Krakow) tez odpada - nie rozumiem, dlaczego odpada?

Gość jak mu szkoda kolegów to niech
sie z nimi hajtnie

Gość SDFDFD
Odpada ,poniewaz On mowi ,ze nie chce do zadnego hotelu ,nawet w Polsce,ze nie chce w dwoje spedzac Sylwka ,bo uwaza,ze taki dzien to mowi samo za siebie - wielka impreza w gronie przyjaciol :( A we dwoje zdaniem bedzie nudno i ze nie odczuje ,ze to Sylwek :( Ale kurcze przed Nami karnawal ;/ Co sobote bedziemy gdzies imprezowac ;/ Wiec tego Sylwka moglby spedzic tylko ze mna :(

Gość SDFDFD
On pracuje w biedronce wiec mysle ze kasy mu nie brakuje

Gość SDFDFD
wlasnie Mu to powiedzialam ;/ A on na to ,ze mam sie nie osmieszac ;/ Ze kazdy by jemu przyznal racje co do Sylwka pfff;/

Gość SDFDFD
z biedronka podszyw ;] ale coz ... zal i tyle ;]

Ale buc:D Zostałabym w domu, a on niech idzie do kolegów na bal.

Gość SDFDFD
I tak chyba zrobie ! I nie odezwe sie do Niego ani slowem :(( Pff ,niech sobie biegnie do swoich kolezkow;/ Ktoregos dnia Oni sie zakochaja ,uloza sobie zycie i mojego faceta kopna mocno w dupe i wtedy moze cos zrozumie ;/

Gość lol.....
Powinien sie zgodzić tym bardziej, że poprzedniego sylwka on zaplanował... A jeśli się nie zgodzi to ja moge jechć z tobą do tego Paryża, bo pomysł mi sie bardzo podoba xD

Gość jak mu szkoda kolegów to niech
ale wiesz co zrób tak: powiedz mu ze chyba on Cie nie kocha skoro woli kolegów niz Ciebie, i lepiej bedzie jak da ci spokój na pare dni zebys wszytsko przemyslała

wytocz argument, ze skoro 2 lata z rezdu byliscie tam, gdzie on chcial, to teraz pora na odmiane.

Gość SDFDFD
lol..... - No dokladnie ,tez tak uwazam ;/ Rok temu bylo tak jak On chce ( mimo,ze mialam wolna chate i chcialam tylko z Nim spedzic ten dzien) i dwa lata temu tez bylo tak ,jak On tego chcial ...To teraz ma byc po mojemu ;/ A jak nie to oki ,hehe,jedziemy Razem :D jak mu szkoda kolegów to niech - Masz racje :( Jutro z Nim o tym bede gadac ,bo nie mam zamiaru przez Niego spedzic Sylwka w domu ;/

Gość one same nie maja
swoich menow i tak ci doradza zeby rozpierdolic twoj zwiazek

Gość SDFDFD
Dziubus -Tak zrobie ,bo chociaz raz powinno byc cos po mojemu :/