Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatrisse

Przystojny rudy chłopak na agh !

Polecane posty

Czesc ! Mam pytanie do dziewczyn mieszkajacych na miasteczku studenckim agh . Czy widzialy moze kiedys na miasteczku przystojnego chlopaka (jak dla mnie :)) o rudych wlosach . Widzialam go dwa razy, raz w okularach raz bez ,szedl w strone wieżowców . ... i tak sobie mysle ze moze on tam gdzies mieszka . Nic po za tym o nim nie wiem . Bardzo mi sie podobaja rudowlosi mezczyzni . Zwiazku z tym chcialabym nawiazac z nim jakis kontak. za wszelkie info. z gory dzieki:P

Gość RUDZIELEC 1994
Chcesz mieć rudego chłopaka?!!! To żeś teraz palnęła głupotę!!! Może jeszcze rude dzieci?!!! Skoro nie tylko ty tak chcesz rudego chłopaka,bo przeczytałem wypowiedzi niektórych dziewczyn na innym forum to teraz nasuwa się pytanie..................Dlaczego tylu rudych chłopaków jest samotnych? Ja niestety jestem rudy i nie masz zielonego pojęcia co przeżywam z tego powodu?!!!!! Nigdy nie miałem koleżanki a co dopiero dziewczyny! Tak naprawdę to chcesz mieć bruneta albo blondyna,bo jaka dziewczyna chciałaby mieć odmieńca???!!!!!! Przestań kłamać,że chcesz mieć rudego chłopaka bo i tak w to nigdy nie uwierzę!!!

Gość Grzechu
Witam czytam od jakegoś czasu te wszystkie fora na temat rudych chłopaków i wypowiedzi dziewczyn na ten temat . Ja nie jestem orginalnie marchewkowy nie mam piegów ale mam włosy kasztanowe lecz w słońcu mają odcień Rudawy . Więc jestem mieszańcem a to chyba jeszcze gorzej :) . Mam 21 lat i nie zgadzam się z waszymi opiniami ja od 1 kl gimnazjum miałem dziewczyny i to nawet im się podobało nigdy nie miałem problemu z zaakceptowaniem samego siebie i skoro mi to nie przeszkadza to czemu miało by innym. Po przeprowadce do nowego miasta miałem kilka przykrych sytuacją typu ej rudy skąd jesteś itd wtedy podchodziłem i mówiłem Grzesiek jestem :) Nawiązałem bardzo dużo znajomości mam wszędzie gdzie się nie ruszę kolegów i przyjaciół . Pamiętajcie mówią że rude to wredne łamcie te stereotypy ja jestem grzecznym chłopakiem nie przeklinam zawsze pomocnym i miłym dla ludzi mimo rudawych włosów . Żeby poprawić samopoczucie zaczełem ćwiczyć na siłowni uprawiać tajski boks biegam dbam o siebie dobrze się ubieram i nie robię tego na pokaz tylko dla siebie . A teraz wrócę do dziewczyn do tej pory bo właśnie jestem w 4 letnim już związku z super dziewczyną 19 lat a co lepsze najładniejszą z moiej byłej szkoły ") w co nikt nie mógł uwierzyć hehe miałem wiele innych dziewczyn często starszych nigdy nie brakowało mi powodzenia u dziewczyn mimo mojego koloru włosów mam tyle przyjaciółek i koleżanek że koledzy mi zazdroszczą :) Nie chcę się przechwalać oczywiście bo nie mam czym bo każde rozstanie to nic miłego . Ja się odważyłem wyszedłem do ludzi a to że jestem wporządku zawsze wesoły radosny i śmieszny sprawia że ich do siebie przyciągam stałem się duszą towarzystwa każdą sobotę i niedzielę mam zarezerwowaną przez przyjaciół i to że jeżdzę BMW mi nawet nie pasuję tak wszyscy mówią hehe troszkę się rozpisałem ale uwierzcie że Dziewczyn nie patrzą tylko na włosy przy wyborze chłopaka ale na to jaki jesteś wesoły śmieszny żartowniś żeby się nie nudziły ale zrównoważony nie krzywdzący innych wręcz odwrotnie stający w obronie innych i przy tobie musi się czuć bezpieczna bąć pewny siebie i nie czekaj na innych tylko wyjdz do nich to wszystko wiem z własnego doświadczenia i to że jesteście rudzi nie oznacza końca świata tylko to jak sami go sobie przystosujecie :) Tak będziecie z niego czerpać . To tyle co mam do powiedzenia Chętnie porozmawiam z każdym kto ma ten problem i z tymi co nie widzą wyjścia z niego i są samotni jeśli ktoś ma jakiekolwiek pytania zapraszam postaram się pomuc w miarę możliwości Moje gg 34625435 Zapraszam :)

Gość Ruydyy.
Ekhm.. rok posta to 2008... ee tego, a to o wrocław chodzi?;)

Gość znowu 10 osób pisze..,,,.
jak na razie agh do wroclawia nie przeniesli :D i nadal znajduje sie w karkowie tak samo jak miesteczko :D a autorka na pewno wsrod 20 tys osob ktore tam mieszkaja go znalazla :D

Gość agf agh sc
Kraków rzadzi :classic_cool: