Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam się i pytam

co myślicie o tym krzesełku?

Polecane posty

http://www.allegro.pl/item465195569_nowe_lekkie_dwie_tace_regulowana_wys_skladane.html lepiej takie czy lepiej takie "tradycyjne" z miekkim wyścieleniem siedziska i kólkami? dodam, ze zależy mi na wadze bo krzeselko bedę musiala znoscić po schodach nawet kilka razy dziennie. Wiecie moze ile ważą te zwykle krzeselka? Pytam o te plastikowe. Dziękuje za odpowiedzi.

moze ktoś się wypowie?

Szczerze? To mam podobne tylko ceneco galileo! Juz w zyciu nie kupie takiego krzeselka! Jesli ktos ma mnostwo miejsca w domu to ok! Ale moja kuchnia nie jest zbyt duza, a to krzeselko zajmuje metr kwadratowy:O Jak tylko corka wyrosnie z niego to sprzedaje, a dla nastepnego dziecka kupuje tradycyjne:)

dagmarka ja mam wlasnie tradycyjne, a raczej mialam bo dzis corka je zlamala... musze kupic nowe i chcialam coś lekkiego. Naprawde to jest az tak wielkie? Kurde sama już nie wiem co kupić. coś musze :(

Gość moze ktos jeszcze cos napisze

Ja polecam krzesełko firmy Active Baby, reeeeeeewelacja!!!!!!!! Jest napisane ze wytrzymuje do 15kg, a moj 3 letni synek wazy 18,350 i ma 105cm wzrostu i jeszcze lubi w nim np.jesc i nic sie nie dzieje z krzesełkiem. Ma przyjemne wzornistwo. POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość moze ktos jeszcze cos napisze
tak tylko te krzeselka sa drogie a ty tylko 100 zl... albo az 100 córka ma juz ponad 1,5 roku wiec szukam czegoś na okolo rok może 1,5. nie musi byc miekkie nie musi sie rozklądac nie musi miec "bajerow" ważne dla mnie zeby bylo wytrzymale i lekkie no i w miare tanie

Jak jest w miare tanie to jest badziew. Nie kupisz takiego-wytrzymale, lekkie i jeszcze w miare tanie. Wytrzymale kosztuja okolo 290zl ale sa na dlugo i warto w takie zainwestowac. Taka cena za dobre krzesełko jest śmieszna.

no to active baby kosztuje prawie 300 zł to jak dla mnie dużo za dużo :(

Gość buuuuuuuuu1
nie ma tacki :( już ogladalam te krzeselka w ikei i gdyby mialy tacke to bym napewno sie na nie zdecydowala bo sa leciutkie.

czyli 49 krzeselko i 14,9 tacka to nawet w komplecie tanio jak barszcz i lzejszego nie znajdziesz

Gość buuuuuuuuu1
tych u mnie w miescie nie ma buuuu :(

Gość buuu1
no właśni mialam baby ono córka go zlamala dzisiaj. plastik pękl i krzeselko sie nadaje do kosza na śmieci :(

widziaem łam na żywo te krzesełka w ikei i tak na moje oko to ono na 1,5 roczku Ci się nie sprawdzi, ono - wg mnie jest bardzo, bardzo malutkie, albo ja mam bardzo bardzo dużego 2 - latka :)