Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angellllaaaa

czy warto walczyc o faceta ktory ma dziewczyne?

Polecane posty

Gość angellllaaaa

wiedzac ze nie jestem mu obojetna?

Gość mam ten sam problem
ale wole sie nie pakowac w ich zwiazek..mzoe keidys.. kiedy nie ebda razem

ja to uwazam za szczyt chamstwa...jesli facet czegos chce,to niech najpierw zakonczy tamten zwiazek...jesli tego nie robi,to znaczy,ze ciebie moze tylko wykorzystac

Gość polejka
facet nie jest rzecza, ktora mozesz sobie odbic innej kobiecie, jezeli nie chce z nia byc to nie bedzie a jezeli kocha ja to bedize cokolwiek bys nie zrobila oprocz przyplozenia mu pistoletu do glowy . jezeli facet jest z inna a i tak rozglada sie po boku to nie swiadczy to dobrze o nim w ogole, naprawde chcialabys byc z nim ? a skad mialabys pewnosc, ze bedac z toba nie bedzie obojetny na jakas inna kobiete obok was ??

tak warto poki nie jest zonaty i dzieciaty mozesz wszystko dozwolone:P nie narzucaj sie pokaz ze jestes obok niech sam wybierze:) 🖐️

Gość z drugiej strony
na wojnie i w milsoci wszystkie chwyty dozwolone:D

Gość w.w.w.
pseudo - bingo! :) nie walcz, miej honor. cudzego sie nie kradnie.

Gość polejka
czy wy dalej rozmawiacie o facecie czy o kawalku drewna ? bo mam powazne watpliwosci :O

Gość pewnie chce sobie
zamoczyć jak znam życie:)

Gość całkowicie czarny kot
traktuj ludzi tak, jakbyś chciała żeby inni teraktowali ciebie to proste nie wiem czemu ludzie sa zapatrzeni tak w siebie? takie maja zanizone poczucie wlasnej wartosci, ze musza krasc innym?

Gość inna bajka......
ale glupoty tutaj piszecie w rzeczywistosci byscie tak nie myslaly gdybyscie kochaly zajetego kazdy walczy o swoje szczescie wygrasz bedziesz szczesliwa nie wygrasz inna bedzie co jest wazniejsze dla autorki?

Gość całkowicie czarny kot
prawo dżungli? a ja myslałam, że jednak ewolucja i cywilizacja sprawiła, że w życiu kierujemy się czymś więcej niż chęcią rozrodu... widać niektórzy się zatrzymali....

Gość inna bajka......
pytam co jest wazniejsze? nie ma praw i zasad jak sie kogos kocha .... widac dla niektorych to ciezko zrozumiec zycze takiej sytuacji jak autorka ma kazdej z was wtedy zrozumiecie:P

Gość Wazniejsza jest mozliwosc
spojrzenia bez wstydu na swe wlasne odbicie w lustrze

Gość do inna bajka
ja bylam w takiej sytuacji, a nie wallczylam dlatego zycze Ci takiego kregoslupa moralnego jak moj

kochac zajetego?jak mozna pokochac kogos,z kim sie nie jest?to moze byc gora zauroczenie.wydaje mi sie,ze pewni ludzie maja zatarte pewne granice.dla mnie osoba zajeta jest poza "gra",jest we mnie taka granica,ze chocby to byl moj chodzacy ideal,to ja tego nie zauwaze,bo jest on niedostepny.po co sobie utrudniac zycie na wlasne zyczenie. i nie uwazam,ze w milosc wszystkie chwyty dozwolone.trzeba sie szanowac i miec honor.

Gość hehehehehehhehhehehheh
chyba normalne że jak jest zajęty to lepiej sobie odpuścić

Gość tel mi łaj
Walczyć z pazurami nie. Ale pozwolić mu wybrać bez wykorzystywania w tym celu swojej pupy tak

Gość nie warto...
nie chcialabym takiego faceta, o ktorego byle kto zawalczy i juz leci, do swiezynki :P

Gość tel mi łaj
Tylko byle kto mógłby tak pomyśleć:P

Gość nie warto...
bylam w takiej sytuacji jak autorka. Ja sie zakochalam i tez nie bylam mu obojetna. jakos tak wyszlo - studiowalismy razem. Jednak dalo rade zabic to uczucie. Nigdy nie moglabym spojrzec jego kobiecie e oczy po takim numerze :O A przyjazn trwa do dzis ;)

Gość O jaaaa hehehehe
tak szczerze - kazdy kiedys tak mowil, obys nie spotkala zajetego w ktorym sie zakochasz bo bardzo sie zdziwisz tak jak ja sie kiedys zdziwilam. NIGDY NIE MOW NIGDY!!!

Gość jak ktos chce takiego
goscia, co to na pierwsza lepsza leci to zycze powodzenia 🖐️ obojgu :P

Gość nie warto...
wlasnie spotkalam takiego w ktorym sie zakochalam. Wiec jednak mozna ;) Ale lepiej sobie znalezc wymowke, dla braku jakichkolwiek zasad ;)

Gość hehehehehehhehhehehheh
ale o co walczyć skoro facet jest zajęty to chyba kocha swoją kobietę .....i nie jest z nią tak dla kaprysu...:O

Gość gość
Jeżeli naprawdę było się zakochanym, to nie można tego zapomnieć ot tak. Jedynie czas może pomóc, choć i to nie zawsze. Byłam ze swoim chłopakiem ponad 4 lata więc coś o tym wiem. Było wspaniale, miałam dla kogo żyć, starac się, wracać do domu. Rozstanie przezywałam straszliwie, szukając wszelkich sposobów na Jego powrót. No i i udało się. Wszystko dzięki urokowi miłosnemu ze strony http://urok-milosny.pl , po 3 miesiącach oczekiwania i huśtawki nastrojów, mój misiek znowu jest mój: )

Gość gość
Warto walczyc jesli Tobie zalezy na nim. Kobiety maja prawo do zajetych jesli chca ich.

Gość gość
autorka napisala jeden prowo post 7 lat temu ha ha a komus sie chcialo go odkopać.to ci dopiero hihi.