Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bartłomiej24_kłobuck

Odkryłem poważne oszustwo mojej dziewczyny!

Polecane posty

Gość bartłomiej24_kłobuck

Poznałem Kamilę dwa tygodnie temu, na koncercie melodii młodzieżowych. Trochę porozmawialiśmy a w efekcie chyba zakochaliśmy się w sobie gdyż postanowiliśmy się popieprzyć. Było nam dobrze przez te dni, ale powoli zacząłem mieć pewne podejrzenia. Kamila nosiła się raczej "po męsku", w spodniach, ponadto lubiła oglądać mecze i nawet raz kazała mi iść do sklepu po piwo dla niej. Duże wątpliwości wzbudził też we mnie jej sumiasty wąs, niezwykle mały biust i niski tembr głosu. Jednak nie chciałem jej zranić pytając wprost. Mimo wszystko moje rozterki narastały. Wczoraj wieczorem zaproponowałem bysmy pokochali się przy zapalonym świetle. Okazało się, że Kamila ma męskie narządy płciowe (całkiem zresztą pokaźne). "Przełknąłem" to jakoś w miłosnym uniesieniu, ale w głowie miałem zamęt. Dziś rano po kryjomu sprawdziłem jej dokumenty, które tkwiły w kieszeni jej marynarki. Okazało się, że rzekoma Kamila to "Kamil Niewójt". A zatem zostałem oszukany i właściwie - można nawet tak to nazwać - od kilkunastu dni żyję z mężczyzną! Nie wiem teraz co robić, chyba zerwę ten związek :-o A czytających ostrzegam, żeby wiedzieli jakie wredne potrafią być baby :-(

Gość Świetnie
ani to śmieszne... ani smutne... bez pomysłu....

Gość ja ja ja
O kurcze! koniecznie musze sprawdzic czy moj maz jest naprawde facetem,bo moze zyje z kobieta i nic o tym nie wiem:D

Gość kajajj
TO jest najlepsze: A czytających ostrzegam, żeby wiedzieli jakie wredne potrafią być baby :-D :-D :-D Zawsze można zwalić winę na kobiety :-D

Gość polejka
'"Przełknąłem" to jakoś w miłosnym uniesieniu, ale w głowie miałem zamęt. no kurcze, dobrze ze mial te dokumenty bo bys mial watpliwosci do konca zycia :D :D :D

tak szczerze [zgłoś do usunięcia] nie wierze,z e ktos ladowal kogos w tylek i nie wyczul roznicy Irons jakoś się nie czuł różnicy obcując z M. Butterflay. :D

Gość Barczysta Brygida
'O kurcze! koniecznie musze sprawdzic czy moj maz jest naprawde facetem,bo moze zyje z kobieta i nic o tym nie wiem ' szczerze ci wspolczuje :D:o

Gość uia
smetna ta prowokacja, ale mamy dopiero poniedzialek rano, mozna zrozumiec

Gość uia
W listopadowe dni lubię się czasem wmieszać w jakiś przypadkowy kondukt i myszkując wśród żałobników opowiadam znakomite dowcipy o tematyce erotyczno-nekrofilnej :classic_cool:

:) ale nie masz jeszcze pewności, dowód mogła znaleźć przypadkiem na wycieraczce swojego domu.

niektóre kobiety mają więcej estrogenu niż mężczyźni a mężczyznami nie są :-o genitalia to też żadne dowód.

Gość Barczysta Brygida
'genitalia to też żadne dowód. ' oczywiscie :) przeciez powszechnie wiadome jest, ze istnieja kobiety z jajami :)

Gość mleko zsiadle z truskawkami
Również moim zdaniem autor chyba sam sobie wmawia, że Kamila nie jest kobietą. Uwagi o wąsie i genitaliach trącą małostkowością. Tak naprawdę potrzebna jest szczera rozmowa i zrozumienie duszy partnerki.

Gość Barczysta Brygida
...poza tym...milosc nie wybiera ❤️

Gość jesteście rzenujacy
ci którzy zamiast bawić się z tym tekstem wymadrzaja się krytykancko

mleko zsiadle z truskawkami, stanowczo popieram, grunt to kompromisy i przymknięcie oczu na niedoskonałości :-o niech wam się dobrze żyje...

Gość meaaa ty zeszłaś na psy

Gość Barczysta Brygida
jesteście rzenujacy ....wole bawic sie wasem i genitaliami meza :o

Gość Daria z Wawy
BB -> :-D