Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość water drops

Nie bedzie ani seksu ani pieszczot po tym co mi powiedzial

Polecane posty

Gość water drops

Duzo razy komentował moją małą, że jest dziwna, że coś mi zwisa jak jakiś penisek. Tak mam motylki, ale wcale nie takie duże. On mi takie rzeczy mowi to ja już na nic nie mam ochoty.

Gość gość
Powiedz, że jemu też zwiska malutki penisek.

Gość kocurkowylisaczek
jakby Cie kochal bezwarunkowo i bezgranicznie to by nigdy w zyciu tak nie powiedzial a piescil by Twoje motylki z zachwytem ja bym go pogonila won

noo co za balwan z tego faceta., chyba jeszcze na oczy cipy nie wiedzial, powiedz mu ze zdziwieniem, ze cos jego ptaszek jakos malow wystaje,ze cos nie tak z jego przyrodzeniem, udaj glupia i zdziwiona zobaczysz jak na nim to podziala , bedzie mial kompleks do konca zycia ze cos nie tak z jego ptakiem,;-P

Gość water drops
eh nie wiem, przykro mi że tak powiedział. przy kazdym zblizeniu mi tak mówi, a zreszta szkoda slow

Gość kocurkowylisaczek
jak mozesz się kochac z kims kto Ci ubliza ? jakby Cię to krecilo to inna sprawa ale z tego co czytam to niebardzo jest Ci do smiechu wiec sie nie zastanawiaj tylko popędz dziada albo zacznij narzekac na jego sprzet

Cokolwiek myśli, powienien być bardziej polityczny. Kariery w Sejmie by nie zrobił.