Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paprysz78

przepis na ORGAZM!!!

Polecane posty

Gość paprysz78

witam. Panie i Panowie poproszę o przepis na orgaz, ale konkretny typu: ona na górze, ja siedze a ona...itd u mnie jest tak, on siedzi ( nogi obowiązkowo wyprostowane) ja na nim i jazda, i on nie może sie podpierać, masakra jakaś, może ktoś ma podobne doświadczenia?

Gość paprysz78
no bardzo dziekuję, ale bardziej konkretnie, ja wiem, że wielu napiszę , że nastrój, odpowiedni klimat ale czasami jak nawet to wszystko jest a pozycja nie taka jak trzeba to nic a nic nie wyjdzie.

po 30 ma sie orgazmy..przed to symulacje ...mam na mysli kobiece doznania; -P A TAK SERIO NIE MA PRZEPISU NA ORGAZM ; to jest danie dupy:-)A NIE DANIE OBIADOWE ;-)

Czy kobieta czy meżczyzna musi do dobrego seksu dojrzeć i tyle :-) Wczśniej to tak jak u głodnego z jedzeniem można sie na łykac i to duzo ale nie poczuje sie smaku :-) Jak już człowiekowi przestaje odbierac rozum na sam widok meskich czy damskich atrybutów to dopiero wtedy może docenić uroki pieszczot i prawdziwego seksu :-) co nie znaczy że trzeba leżeć i czekać na dojrzałość bo to tez nie tędy droga :-)

Gość paprysz78
i tak niezmiennie od kilku lat, tylko ta jedna pozycja a dla odmiany mój facet to ma super, bo on to ma po bożemu, od tyłu, od boczku, i rózne wersje tych pozycji, no co ja będę pisać, sami wiecie o co chodzi... no dziewczyny napiszcie coś... mam 30 lat.

a od tyłu Cię nie kręci? ja to uwielbiam kurcze niezazdroszcze Ci :( i nie wiem jak doradzic a moze powinniscie zmienic cos w grze wstepnej jakies kosmate wyznania fantazje nie masz nic takiego co bys chciala sprobowac a do tej pory nie robiliscie tego?

Gość paprysz78
kreci mnie dużo rzeczy, i pare z nich zostało wypróbowane, ale chyba nie w tym rzecz, myślałam, że są też dziewczyny podobne do mnie, które kochaja się na rózne sposoby a mimo to tylko w okreslonych warunkach moga dojśc do orgazmu, no nie wiem jeszcze jedna sprawa przy seksie oralnym lubię jak facet jest pod kołdra i jestem przyryta, wtedy jest cieplej i szybciej dochodzę, no nie wiem juz sama, może sama sobie jakies schematy układam...

Gość aneta777
to jest całkowicie normalne. mnóstwo kobiet dochodzi tylko w okreslonej pozycji albo np w tylko podczas masturbacji zawsze tą sama metodą. niektóre wcale nie maja orgazmu więc i tak jesteś szczęściarą

Gość paprysz78
do aneta777 ,zdaje sobie sprawe, że to jest normalne, ale może uda mi sie kiedyś coś jeszcze , bo mam takie ulotne wrażenie, że to coś jeszcze czeka do odkrycia.

Gość łoww
kup ksiazke kamasutra poprubujcie tego co tam jest opisane moze wlasnie tam znajdziesz cos co bedzie Ci odpowiadalo i wprowadzi jakies nowosci do waszego pozycia

Gość ghg
glupie pytanie...skad mam wiedziec, ze mam juz orgazm?