Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala brzuchata

dlaczego mam wystajacy brzuch

Polecane posty

Gość mala brzuchata

po zjedzeniu czegokolwiek?jestem drobna,szczupla,a brzuch mi wystaje!nie wiem,moze to slabe miesnie czy jak?7 lat temu urodzilam dziecko i wszystko z moim cialem jest idealne,poza tym cholernym brzuchem,ktory non stop musze wciagac by wygladal na plaski.

Gość mala brzuchata
ej dziwczyny,pomozcie mi,moze ktoras z was ma podony problem?bo jak go nie wciagne wygladam jak w piatym miesiacu ciazy!

Gość znam sposób
3x dziennie 3 serie po 30 "brzuszków" - efekt gwarantowany, widoczny już po 2 tyg. codziennych ćwiczeń, na początku bardzo boli, ale warto trochę pocierpieć ja ćwiczę tak od 2 lat i wszystkie babki mi zazdroszczą płaskiego i jędrnego brzuszka, dodam , że jestem po 2 porodach

Gość ale przecież po jakimś czasie
mięśnie se przyzwyczajają i potrzebują coraz więcej ćwiczeń żeby zacząć pracować/.Ja kiedys zaczynałam od 20,a doszłam do 500,przy czym dopiero przy drugiej setce zaczynałam czuc miesnie.Aż w końcu z tym skończyłam,bo musiałabym chyba wkrótce robic po 1000 :O

Gość znam sposób
Nie wiem, ja nie zwiększam serii od 2 lat, a brzuszek cały czas super. Rzecz jasna nie jest to obrzydliwy "kaloryfer", ale ładny, napięty gładki brzuch, mięśnie bardzo delikatnie zarysowane, mi wystarcza.

Gość mala brzuchata
zazdroszcze ci,chyba czas wziac sie za ten brzuchal!