Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivka34

bóle brzucha jak na a tego wciąż brak

Polecane posty

Gość vivka34

Przez ostatni dwa, trzy dni miałam wszystkie objawy na @, teraz nic mnie nie boli. Wczoraj na wieczór wzięłam dwie nospy, żeby przespać spokojnie noc, założyłam pieluchę, a tu nic i nadal nic. Nie mam żadnych, dosłownie żadnych objawów ciążowych, podejrzewam, że ostatni cykl miałam bezjajeczowy, bo nie miałam śluzu, jakby w ogóle nie było dni płodnych, tylko w 15 dniu cyklu dostałam brązowawego plamienia. Właściwie koloru czekoladowego. Nie sądzę, żeby to było na jajeczkowanie. Nie bolą mnie piersi, nie odrzuca od kawy, nie jestem senna, no nic się "ciążowego" nie dzieje. Czy ktoś miał podobnie? Jak za tydzień nie dostanę okresu to lecę do lekarza. Staramy się z mężem o dzieciątko, ale ja naprawdę nie wierzę, żeby to było teraz. Już raz byłam w ciąży, poroniłam, ale wtedy miałam cały zestaw - zawroty głowy, osłabienie, senność, wstręt do kawy. A teraz nic. Jak dostanę @ to chyba po raz pierwszy od czasu staranek się ucieszę, naprawdę. Bo jeśli jej nie dostanę, a w ciąży raczej nie jestem, to po prostu chyba się załamię, jeśli mi się cykle rozregulowały. Czy ktoś miał podobnie? Aha, to mój 31 dzień cyklu przy 26 - 28 dniowych, więc może po prostu panikuję, a @ nadejdzie z opóźnieniem? Podejrzewam, że tak właśnie będzie. Ale to jest takie dołujące...

Gość vivka34
Bo nie wierzę, że to ciąża, po prostu nie wierzę, obiecałam sobie, że test zrobię, jak będę miała przynajmniej tydzień obsuwy, czyli czekam do następnego poniedziałku. Ciekawi mnie natomiast, czy ktoś nie miał objawów ciążowych, a był w ciąży?

Ja tez czekam...mam obsowe prawie 2 tygodnie i popadam w paranoje...bralam tabletki i je odstawilam ok.miesiaca temu od tamtej pory okresu brak...mam nadzieje ze to nie jest ciaża...mam synka 10 miesiecy i narazie wystarczy,zalamie sie ...tabletki odstawilam bo maly dostał przez nie tradzik (bralam Cerazette)karmie jeszcze czasami piersia jednak wiem ze to nie chroni przed ciąza..tez nie mam zadnych objawow ze to ciąża ale wiadomo kazda ciaza inna.Jutro zrobie test.Juz mialam zakladac wkladke,ale bysmy mieli niefart...kocham malenstwo i nastene tez pokocham jednak moj organizm jeszcze nie doszedl do siebie...

nie no... zawsze lepiej zamiast zrobić test spytać się na kafeterii :o

postanowilam ze test zrobie jutro...chodzi mi to czy przesuniecie miesiaczki moga powodowac tabletki...pozatym meaa nie irytuj sie tak bo mozesz sobie zaszkodzic..,pozatym pytanie nie bylo skierowane do Ciebie wiec dzieki za zbedne komentarze

nie pisałam do ciebie tylko do autorki, a pytanie jest do forumowiczów czyli również do mnie

Mialam identycznie:) żadnych objawów ciążowych tylko mnie brzusio bola jak na @. Okres mi się spóznial 2 dni przy rerularnym miesiaczkowaniu. Staralismy sie z mezem o dzidziusia od 5 miesiecy i co miesiac mi sie wydawalo ze sie udalo ale jednak tak nie bylo. Tym bardziej ze u mnie prawie wogole ze zauwazalam śluzu odkad odstawillam tabletki. W koncu zrobilam test. W grudniu zostane mama :-) Powodzenia .przepraszam za bledy

Mialam identycznie:) żadnych objawów ciążowych tylko mnie brzusio bola jak na @. Okres mi się spóznial 2 dni przy rerularnym miesiaczkowaniu. Staralismy sie z mezem o dzidziusia od 5 miesiecy i co miesiac mi sie wydawalo ze sie udalo ale jednak tak nie bylo. Tym bardziej ze u mnie prawie wogole ze zauwazalam śluzu odkad odstawillam tabletki. W koncu zrobilam test. W grudniu zostane mama :-) Powodzenia .przepraszam za bledy

Gość vivka34
Dziękuję za odpowiedzi :)

Gość vivka34
meaaa, pewnie miałaś to szczęście, że w ciążę zaszłaś bardzo szybko, nie przeżyłaś tylu rozczarowań co ja, i to jest chyba przyczyna tego, że nie robię testu, mimo że psychicznie jestem przygotowana na negatywny wynik. Jeśli nigdy nie miałaś problemów z zajściem w ciążę, nie zrozumiesz tego, tyle.

Gość vivka34
mamomikołaja, daj znać jak tam po testowaniu, dwa tygodnie to faktycznie dużo, ale może @ się rozlegurowała, bo porzuciłaś tabletki?

Gość vivka34
ailatan, gratuluję serdecznie, cieszę się bardzo :) Ja raczej mamą nie zostanę, przewiduję raczej problemy z rozregulowaną @. Jestem spokojna, przygotowana na to, że @ nadejdzie w ciągu kilku dni, mam przeczucie, że jutro :) Pozdrawiam serdecznie i życzę lekkiego porodu :)

Gość vivka34
no i dalej brak @... objawy ciążowe też w liczbie 0, tylko kłucie w brzuchu, żadnych bóli piersi...