Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość airetefak911

Jak jej to powiedzieć... ?

Polecane posty

Gość airetefak911

Spotykamy się codziennie i tak od długiego czasu. Jesteśmy razem szczęsliwi i uwielbiam z nią spędzać bardzo wiele czasu, lecz czasami... czasami chcialbym wyjść z kumplami na piwo, pogadać o dupie marynie, tak poprostu. Jak ja mam to jej delikatnie powiedzieć, tak żeby nie pomyślała że przestało mi na niej zalezeć ? Bo wcale tak nie jest, zalezy mi i to bardzo.

Gość uia
tak jaktu napisales. prosto i szczerze. kobiety tez lubia swoje babskie towarzystwo od czasu do czasu, wiec nie powinna miec problemu.

Poprostu jej to powiedz, że chciałbyś wyjść z kumplami na piwo i pobyć w meskim gronie i już. Ona zapewne też z chęcią skorzysta z wolnego wieczoru czy popołudnia i pojdzie z kumpelkami na zakupy i babskie ploty... No i nie uzna tego, ze ci na niej nie zależy - jak jest normalna ... :P

Gość airetefak911
tylko panowie problem jest taki... ze wczesniej ja sam zaproponowałem ze spotykamy się codziennie, ze chce zeby spotykała się tylko ze mną a nie z kolezankami... Teraz sytuacja sie troche zmienia bo tego potrzebuje... I nie wiem jak na to zareaguje.

Chlopie ile Ty masz lat...z tego co przeczytalam to z 17.....Powiedz normalnie jej,ze chcesz sie spotkac z kumplem,pogadac.....powied,ze bedziesz dzownil do Niej co jakis czas, napisz esa i gra muzyka.Ona tez niech wyrwie sie z kolezanka :D Zwiazek to nie "zlota klata" w ktorej jestes przypiety "zlatym lancuchem" :D

skoro tak ... to pozostaje ci wyczekiwac dnia,wieczoru az jej sie zachce samotnego wyjscia do psiapsiólek swoich:O a wtedy demony wojny zrób z kumplami:D a powaznie to nie pozostaje ci nic innego jak z nia porozmawiac logicznie i na temat w sprawach wyjsc osobnych.... kazda zdrowa i nieprzejedzona zazdroscia kobieta rozumuje takie kwestie wychodnego ...

Gość airetefak911
no troszke sie pomyliłaś, mam niecałe 20. Dziś sie widzimy:) postaram się z nią o tym porozmawiać ;-)

Gość dft
hehe... no dokladnie najlepiej prosto z mostu ja wlasnie pisze ze swoim, ze nie hcce sie zn im dzis widziec, bo co za duzo to nie zdrowo i bedziemy sie znowu klocic a on ze dalej chce i juz u;legam :)

Gość airetefak911
bracie mam nadzieje że to zrozumi ;-)

Noo nie duuzo z wiekiem pomylilam sie:)nie wazne....wazne abys pogadal z nia.Powinna to zrouzmiec bo widywanie sie tlyko z druga osoba jest...zdeczka chore.Czlowiek potzrebuje odskoczni od rzeczywistosci:) Spotkanie z kumplami to od razu nie zdrada.....hehe pytanie jeszcze jedno....Twoja panna jest wielka zazdrosnica? Jak TAK to jak pojdziesz z kumplami to pewnie bedzie Cie ciagle kontrolowac hehe.....ja jak ide ze znajomymi na piwko to od czasu do czasu pisze swojemu sms-y a jak On gdzies wychodzi to tez mi daje cynki :)

U mnie jest tak, że raz w tygodniu ja wychodzę z tylko koleżankami a mój facet ze swoimi koleżankami i jest git.

Gość w.w.w.
heh sam to jej zabronił wychodzić z koleżankami, a teraz chce prosić o wolność. a ona już będzie mogła sie spotkać z babeczkami?? czy będziesz jej dalej smęcił żeby jednak nie?...

Gość airetefak911
jeśli ja bedę mógł to oczywiste że ona też prawda ? prosiłem wtedy zeby się nie spotykała bo ja się nie spotykałem z kumplami... teraz jednak chce więc uwazam ze jeśli ja będe mógł się z nimi widywać to ona przeicież nie bedzie siedzieć sama w domu prawda ?

Delikatna sprawa...musisz odpowiednio ją przygotować! Sugeruję żebyś przez najbliższy miesiąc okazywał jej swoje uczucia we wzmożonym stopniu. Poleć tzw. standardem czyli:codziennie kwiaty, śniadanie do łóżka, mineta na żądanie, nielimitowane zakupy (brak limitu zarówno w kwestii finansowej jak i temporalnej) i oczywiście wspólne oglądanie seriali. W ostatnim tygodniu tego miesiąca marzeń możesz przejść do fazy drugiej (oczywiście kontynuując ww czynności) tzw. koncepcyjnej czyli np. pozorujesz ostry ból nerek i przedstawiasz piwo jako jedyny niezawodny środek na przeczyszczenie tych wrażliwych organów, albo mówisz swojemu kochanie, że znalazłeś fantastyczną dietę piwną (dieta to słowo klucz w języku kobiet!) albo, że piwo odmładza cerę. Po miesiącu usługiwania oraz mini kampanii reklamowej browarka możesz spróbować kupić PIWO... i razem ze swoim kochaniem je wypić. Na wyjście z kuplami na piwo za mientki jesteś;)

Psotniczka U mnie jest tak, że raz w tygodniu ja wychodzę z tylko koleżankami a mój facet ze swoimi koleżankami i jest git. Noooo ja bym wolala aby moj facet wychodzil z kumplami niz z kolezankami hehehe

No nie rozumiem.. jak można o to się prosic ukochanej osoby? Skoro się kochacie, to chyba nie musisz się tłumaczyć jej, ŻE CHCESZ wyjść z kolegami na piwo... ?? Ja po prostu mam z facetem układ taki, że gdy potrzebujemy dnia odpoczynku lub po prostu mamy coś do roboty to piszemy to sobie i ok ;) I nie sądzę, żebyś jej przedstawiał argument, że będziesz pisał do niej smski, bo nie będzie Ci się chciało pisac co 5 minut, że pijesz piwo, i że jest ok.. nie ucz ją tego, bo potem będziesz musiał jej co chwilę pisać, że jest ok.. Powiedz, że jesteś normalnym facetem, który czasem potrzebuje wyjścia z kumplami na piwo.. ;) Jeżeli nie zrozumie, to po prostu jest za młoda jeszcze na prawdziwy związek .. ;)