Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sniaca76

KTO POMOZE W INTERPRETACJI DZIWNEGO SNU ?

Polecane posty

Gość sniaca76

Snilo mi sie, iz bylam u kolegi w jego pokoju na 9 pietrze ( jego nie bylo ) i obserwowalam swiat przez okno.Widzialam jak na dole na inni moi koledzy z liceum ,ktorzy dla zabawy rzucali sniezkami.Widzialam tez, ze udalo im sie rzucac sniezki w okno , gdzie bylam az... peklo (kawalek okna sie ulamal). Potem snil mi sie moj chlopak (ktory jest za granica obecnie) ze chcial mnie pocalowac ,ale ... ja nic nie czulam!Bylo to cos, co chcialam przerwac, Jego pocalunki nie sprawialy mi radosci. Niby przez ten caly czas byl kolega, ktory jest z innego kraju (ma zone, ale uwielbiam jak patrzy m i w o czy).I kiedy ja szlam do lazienki, to on poszedl za mna, zamknal drzwi, chcial mnie calowac, przytulac ,ale mimo ,ze go pragnalam ,to wiedzialam ,ze ma zone i nie moge... Wiem ,ze dzisiejszy sen byl jakby z podtekstem seksualny, bardzo wyrazisty... Czy ktos, bez glupich komentarzy moglby mi pomoc w interpretacji ?

zazwyczaj takie sny to oznaka twoich ukrytych pragnień. Odrzuć wszystkie motywy, które ci się przyśniły, a myślałaś o nich, widziałaś w ostatnich dniach (koledzy z lo np) zastanów się dobrze. i nie wydaje mi się żeby ten sen miał być jakąś przepowiednią, raczej jest sygnałem, ze w tobie coś się dzieje waznego.

Gość sniaca76
nie, nie widzialam tych kolegow.Tzn jednego poznalam w tym snie po jego kurtce hehe. (a jest on dobrym chlopakiem ,zawsze dobrze sie rozumielismy). A o co chodzi z tym odrzucaniem motywow?

Gość sniaca76
wlasnie nie wiem , co sie dzieje waznego we mnie... Wiem tylko ,ze w pracy mojej jestem oczerniana, sa zlosliwe uwagi w moim kierunku co do mojego wyksztalcenia (jestem po dobrej uczelni, studiach zagranicznych).Po kolejnym przytyku i niemilym komentarzu ze strony jednej kolezanki powiedzialam przy wszystkich ze skonczylam juz studia i nie mam zamiaru tego znosic..a ona jest dopiero w trakcie .Teraz jest wiec jeszcze gorzej, bo non stop sa usmieszki ze taka wyksztalcona jestem a taka glupia... itd. Co do tego kolegi ze snu , co poszedl za mna do lazienki-wiem ,ze ja mu sie podobam, on mi tez ( ciemna karnacja, piekne ,czarne oczy )ale wiem ,ze nigdy razem nie bedziemy, bo jest tylko pozadanie, a w ogole ma on zone:) a ja Ukochanego faceta...

Gość sniaca76
Dzis ponownie mialam dziwny sen.Byl on przeokropny!!!!!!!!!!!!!!!Obudzilam sie i nie moglam zasnac do rana. Snilo mi sie, ze jestem w jakims pomieszczeniu z drewna -niby starej szkole/domu dziecka (dzieci mialy ogolone glowy ). W jednej sali uczyly sie dzieci i nagle jakby bomba uderzyla-wszystko zaczelo sie palic, nauczyciel krzyczal ,by gasic i ratowac ,widzialam ten ogien pomiedzy lawkami, a ja zaczelam myslec ze nie ma czego ratowac, i tak bez sensu jest ratowac, bo i tak nas wygonia, nauczyciel kazal innym dszieciom z drugiemo pomieszczenia pojsc do tego jednego, a ja myslalam nerowow- ze i tak nas wygonia, nie ma co byc w tym pomieszczeniu ,trzeba uciekac, kryc sie. Weszlam do tego drugiego pomieszczenia- a tam pusto, dziecko-niemowle lezalo na podlodze, ja je dalam potem na poszwe od jaska, ktory byl mokry ( od siuskow).Potem niby wzielam to dziecko za nozki, zaczelam nim krecic, nozki sie ze stawow wyrwaly... potem to dziecko plakac zaczelo. Bylam potem w jakims pomieszczeniu , uciekalam przed hitlerowcami. I na koncu co mnie obudzilo- widzialam ryk pociagu, lokomotywy, widzialam las i przerazenie moje, ze teraz NIC NIE DA SIE ZROBIC...I wycie wilkow,dzikich psow w tym wszystkim... Sen bardzo mnie przerazil.... Co sie dzieje ze mna? :(

Gość vvdsg
co ty robisz z siebie jakiegos proroka albo osobe z nadprzyrodzonymi zdolnościami, dziwak z ciebie... nie jestes szczegolnie uzdolniona jestes taka jak inni kazdemu cos sie sni

Gość vvdsg
do tego taka stara baba, a zachowuje sie jak dziecko

Gość sniaca76
ja tylko prosze o interpretacjew snu. Jesli ktokolwiek z was ,mialby sny jak realistyczne w polowie jak ja to by zrozumial.

Gość olkaBytom
ja Ciebie akurat rozumiem, bo u mnie jeśli jest straszny sen-to czuję w tym śnie, jakby to była rzeczywistość.

Gość cos jak z 2 wojny swiatowej
a nie czytalas ostatnio zadnej ksiazki o tematyce wojennej?

Gość sniaca76
HEJ! Nie, jesli chodzi o ksiazki o tematyce wojennej to ostatnio takich nie bylo.

Gość lo matkoo
jaka rozbieznosc snow z dnia na dzien:P

Gość no iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Gość sniaca76 czyzby nikt nie chcia