Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dewastacja

jutro mam egzamin na prawko !!!

Polecane posty

Gość Dewastacja

o godzinie 12 to moj 3 i mam nadzieje ostatnie podejscie. WORD Zielona Gora. a wy za ktorym razem zdaliscie?? Prosze, trzymajcie kciuki !!!

Gość za pierwszym Toruń

Gość ddddddddff
hej :) ja poki co mam za soba zdany egzamin teoretyczny ale teraz czeka mnie jazda :(( 29 listopada :( boje si cholernie ;/ na czym oblewalas?

Gość Dewastacja
za 1 razem na zawracaniu na skrzyzowaniu. nie uslyszalam komendy "bedziemy zawracac" bo serce mi tak walilo ze nie slyszalam co egzaminator do mnie mowi.. za 2 razem na luku poniewaz uczylam sie jezdzic na yarisie a zdawalam na punto wiec wykupilam 2 godziny przed egzaminem i instruktor zaczal mnie uczyc na nowo luku... ;( no i niepotrzebnie...

Gość Dewastacja
ale teraz zaopatrzylam sie w persen podobno dobry dla kierowcow.. walne ze 3 tabletki przed egzaminem i moze bedzie spokojnie..

Gość ja za tydzien mam teorie
chyba sie potne jak nie zdam :D

Gość Dewastacja
uwazaj bo w tescie moga byc 2-3 pytania nie zawarte wczesniej w testach tzw NOWE

Gość Dewastacja
czyzby tak malo osob mialo prawko?

Gość Prawie dobiłam
do 10. Nienawidzę olsztyńskich egzaminatorów. Prawko już mam, ale to firma pod dyktando, ma zdać tyle i tyle i dupa blada, innych obleją!Jeżdzę od dawna, bez problemów i bez stresów. Ale co myślę o firmie... tu nie napiszę, nie mogę.

Gość ja za tydzien mam teorie
jakie nowe pytania? wkrecasz mnie ? :|

Gość jap
qrwa ja nie zdałem za wymuszenie pierwszeństwa przejazdu ja uważam że bym się zmiejścił,tylko egzaminator się przestraszył i następne podejście 27.11

Gość kurabura
Za 2 razem-Grudziądz....Powodzenia!!!

Gość Dewastacja
nie wkrecam. ja mialam 2 pytania ktorych w zyciu na oczy nie widzialam a wszystkie mialam obcykane i bylam pewna ze zdam z palcem w d**ie. no i 1 blad na szczescie.. takie jest prawo. liczy sie inteligencja a nie to co wkujesz bo teoria wcale nie przeklada sie na praktyke i musisz myslec kiedy jezdzisz.. to ich zalozenie ...