Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tacy_jak_ja

szukam ludzi takich jak ja.

Polecane posty

Gość tacy_jak_ja

Którzy są po 30stce, nic , po prostu nic im się nie udało w Polsce i chcą wyjechać. Może ktoś taki jest tu? Poznajmy się :) tacy_jak_ja

Gość tacy_jak_ja
Ale ja wyraźnie napisałam kogo szukam. Szukam TAKICH JAK JA. Bo chcę kogoś poznać w podobnej sytuacji to nam będzie raźniej. A nie jakichś złodzieji, którzy mnie będą okradać czy coś tam. Znęcać się nade mną. Ja szukam takich jak ja.

Gość tacy_jak_ja
hej hej wpisujcie się nieudacznicy życiowi :) Zaraz wpiszę wam e-maila.

Gość tacy_jak_ja
Na pewno ktoś się przyzna.Poza tym można dysktretnie e-mail wysłac. Jedynie, że nie umiem go otworzyć teraz bo coś się server zablokował. Ale jak coś to będzie ono takie tacyjakja@o2.pl W razie zmiany poinformuję gdyby było zajęte.

Gość tacy_jak_ja
Na razie to konto jest nadal nieaktywne, ale niebawem je uruchomię. tacyjakja@o2.pl. *Z*A*P*R*A*S*Z*A*M* :)

Gość ja sie przyznam a co
;) jestem zyciowym nieudacznikiem... Ale przegralam zycie do cna - i nigdzie sie nie wybieram :O

Gość tacy_jak_ja
No a ja muszę wyjeżdżać i zastanawiam się nad wieloma rzeczami/faktami/sprawami. Muszę mieć pracę taką, że już nie będę jej zmieniać bo nie, bo w Polsce już miałam 10 prac przez 8 lat i mam dosyć i taką, która by mi pozwoliła douczyć się języka, a z czasem wykorzystać jakoś wiedzę, którą posiadam. ???

Gość tacy_jak_ja
Na razie nadal nie potrafię się zalogować z moim kontem no ale liczmy na łut szczęścia, że o2.pl się odblokuje.

Gość tacy_jak_ja
No tak - chyba umiesz czytać. Muszę znaczy to co napisałam. Tu się nie da żyć normalnie, godnie. Dziś rano myślałam, że się ze śmiechu popłaczę jak powiedziano w telewizji, że całowanie kobiety w rękę to...polski zwyczaj TYPOWO. Typowo polski zwyczaj jak dla mnie to jest sranie obok klopa, ale nie będę się kłócić. Nie zarabiam tyle.

Gość tacy_jak_ja
Inne polskie zwyczaje to sranie sobie na łeb, nienawiść, rzucanie sobie wyzwisk w twarz, picie na umór - to są polskie typowo zwyczaje. Złodziejstwo, chamstwo, brutality i gwałt. Ale całowanie kobiety w rękę? Wybaczcie ludzie... :(

Gość tacy_jak_ja
A ja nie jestem Polką. Ja tam las mam gdzieś dawno to ja nie jestem z Polski. I szabelkę. Ale - tu bym się zapytała etnologa jakiegoś bo ostatnio byłam na takim wiejskim weselu pełnym leśników i tam zauważyłam taki zwyczaj, że wszyscy goście zanim zasiedli do ław obmacali sobie kolana, a wychodząc na papierosa obmacywali sobie ...krocza!!! Bardzo mnie to zdziwiło, ale to może być polski zwyczaj - inne to raczej nie :(((

Gość tacy_jak_ja
No to tak - obmacywanie kolan było powiedzmy o 13.00 , około 18.00 obmacywanie krocza , a zakładając, że to tylko TRADYCJA jakaś wielowieczna o 23.00 musiało być jakieś wkładanie palca do dupy czy co? Nie wiem :( Tak tylko pytam...

Gość tacy_jak_ja
A godzinie 5.00 rano było objadanie się tym co wydłubano z zadka, nie? :(

Gość To witaj w klubie....
Mnie tez nic sie nie udalo ale ja juz jestem za granica. Tez nie jest tu latwo a ty gdzie chcesz jechac i do jakiego zajecia?

Gość tacy_jak_ja
Hello :) A gdzie jesteś? Co robisz? Ja już jestem zdesperowana. Mają być kwiatki i koniec. Nie chcę już niczego innego. Mam wstręt wręcz do innych rzeczy. :((( Siedzisz może w kwiatkach gdzieś? Po prostu muszę robić coś... coś... coś takiego, żeby były rośliny. Bo już nie mogę :(

Gość tacy_jak_ja
No dalej nie potrafię założyć konta, ale jak coś to e-mail jest znany.

Gość tacy_jak_ja
tacyjakja@o2.pl już działa. ZAPRASZAM DO ROZMOW NA PRIVA!!!