Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość youDyta

interesuje mnie wasza opinia

Polecane posty

Gość a dlaczego ktos nie
mial by kupowac uzywanej sukni? przeciez to tylko ubranie ,material ;p

Chodzi mi o to, że nie opłaca się kupywać używanej sukni do ślubu, bo mozna np. uszyc "za pare groszy" no i zawsze nowa, na wymiar itp....

Gość a dlaczego ktos nie
no tak ale moze akurat komus sie spieszy i nie ma czasu na szycie ; p a ta suknia bedzie pasowac to kupi zreszta mozna ja szybko przerobic ; p

Ja bym swoją oddała za darmo (tylko trzeba by było oddać ja do pralni) - są chętni??? Sukienka ma niecały rok. Zapewne nikt nie będzie chciał.

Gość a dlaczego ktos nie
jaki rozmiar?:>

Juz dawałam takie ogłoszenia (sukienka ładna, w miare tradycyjna, na wzrost 165 cm). I nikt nie chciał.

Gość a dlaczego ktos nie
e to nie ; p ja mam 178 ; p i juz powoli sie rozgladam za sukniami , ale widze malo jest kobiet o moim wzroscie ;/ znaczy wiekszosc to wlasnie od 165-170

Ja szyłam - znalazłam w internecie zdjęcie takiej jak chciałam, 3 tygodnie i suknia gotowa. Super krawcowa, wiele osób mówiło, że suknia super. A teraz leży na strychu :-(

Gość a dlaczego ktos nie
no ja tez bede chyba szyc , bo chce prosta i taka lekka . a wiekszosc sukni jak dla mnie jest przesadzona zbyt cukierkowa...

Najlepiej szyć, wystarczy zdjęcie sukni i już (ja zapłaciłam 1000 zł - ale miałam sporo koronek, a one są najdroższe, koleżanka za inną zapłąciła 600 zł)

Gość sdadsads
przede wszystkim brakuje dobrego zdjęcia pokazującego całość. Gorset, rękawiczki, czy buty nie pokazują jaka jest suknia....w całośći