Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Idiota do kwadratu

Moje życie się skończyło!

Polecane posty

Gość Idiota do kwadratu

uderzyłem moją dziewczynę wczoraj wieczorem w twarz bo powiedziała, gdy się kłóciliśmy, że jestem skończonym idiotą i nie zna nikogo głupszego niż ja. Nie chciałem tego zrobić po prostu nerwa mnie wzięła i ją uderzyłem pod wpływem emocji. Zerwała ze mną natychmiast oddała mi w pysk. Nie mam do niej pretensji, tylko, że nie odbiera telefonów i jak byłem u niej w domu to jej ojciec mnie pogonił. Co robić?

Gość malinowa kreseczka
trzymaj się od niej z daleka patałachu

Gość njcflidjfdfc
w jednym punkcie masz racje-twoje zycie sie skonczylo.

Gość pani z włosami jak arbuz
uderzyłeś raz, uderzysz drugi. lepiej dla niej, jeśli zostawisz ją w spokoju.

Gość kropelkaka
niech laska tylko będzie na tyle mądra by mu nie wybaczac

Gość kolego ile masz lat

Gość kolego ile masz lat
dzieciaki jescze z was sa,nie wiecie co to prawdziwe zycie,

Twoje przeprosiny na nic, pokazales ze nie potrafisz kontrolowac swoich emocji, ze mozna cie latwo wyprowadzic z rownowagi no i co za tym idzie- nie ma zadnej gwarancji ze tego nie powtorzysz...

Gość kolego ile masz lat
kup wielki bukiet roz i kleknij na kolana,to powinno zadzaialac,mowie powaznie!powodzenia!

Gość kolego ile masz lat
twoj blad ze ja uderzyles a jej blad ze do ciebie tak pwoiedziala,pogodzcie sie an poewno a takmw ogole to dlugo byliscie razem? a czemu on atak powiedziala ze jestes glupi?

Gość niech to będzie dla ciebie
kara. Żeby Ci nigdy więcej nie przyszło do głowy, żeby podnosić rękę na kogokolwiek. Ale powiem ci coś: uderzyłeś? Będziesz to robić do końca życia. Za każdym razem kiedy puszczą Ci emocje - uderzysz. To przykre, ale prawdziwe. Mam nadzieję, że twoja była dziewczyna nigdy nie odezwie się już do Ciebie słowem, ba! nawet na Ciebie nie spojrzy!

Gość kropelkaka
ale jestes beznadziejny!!!!

Gość kolego ile masz lat
nie gniewaj sie,.wiem ze to brutalne co poweim,ale jescze mlodziutki jestes,mi wydaje Ci sie ze to wielka milosc,po latach zobaczysz jak to jest i bedziesz sie smial sam z siebie ze myslaes ze tylko ta i zadna inna,niestey takie jest zycie

Gość kulfoniasty
Miala racje,jestes tepy i szkoda jej czasu dla takiego cymbala jak ty co sie nasmiewa z ludzi kalekich!!Jak bym widzial ta akcje to sam bym ci w ryja dal.

Gość hm ogolnie sporo wybacze
ale nigdy nie wybaczylabym uderzenia w twarz

Gość malinowa kreseczka
damski bokser! spadaj nikt Cie tu nie będzie pocieszał. dziewczyna będzie głupia jeśli Ci wybaczy.

Gość sceptyczna do kwadratu
Tym ostatnim wpisem to już się kompletnie pogrążyłeś... Na Twoim miejscu nie liczyłabym na czyjekolwiek zrozumienie. Tym bardziej na zrozumienie BYŁEJ dziewczyny.

Gość sceptyczna do kwadratu
Sorki, przedostatnim, o głuchoniemych.

Drogi Idioto! Musze sie zgodzić z moimi przedmówczyniami że skoro uderzyłeś raz uderzysz i drugi. To jak nazwała cię dziewczyna nie było powodem do tego aby upokorzyć ją w ten sposób. Nikt nie zasługuje na to ,żeby go w ten sposób potraktować. Moja rada: Zapomnij o niej, bo nie jesteś jej wart!!! Mam nadzieje, że to rozsądna dziewczyna i nie wróci do ciebie. Uwierz mi tak będzie lepiej. Przynajmniej nie jesteście po ślubie i nie macie dzieci. A tak to pocierpisz trochę i znajdziesz sobie taka co będzie znosiła twoje upokorzenia!:) Pozdrawiam dr Euzydora P.s. Przepraszam za dosadność ale nie mam litości dla damskich bokserów:o

Gość diablica w pradzie
"jak tak stali i gadali na migi ja zacząłem do nich gadać : E pedały! itp." nie mam pytań, jeśli przyjmie jakiekolwiek przeprosiny i zgodzi się na związek nie tylko z damskim bokserem, ale i gówniarzem bez tupetu, to ja jej współczuję kretynizmu, wtedy będziecie oboje siebie warci :o

Gość kropelkaka
takim oto sposobem potwierdzasz nasze opinie o samym sobie.... zycze rozsądku

Gość lodaszmaty
co fochy strzelasz, poprostu jej sie nalezalo za to co do Ciebie powiedziala!!!

Gość surface
a ja trzymam kciuki, żeby ci jeszcze do dupy nakopała i odesłała na bambus. krzyżyk na drogę, gówniarzu.