Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shee1984

Odezwał sie po miesiącu milczenia.

Polecane posty

Gość Shee1984

Odezwał się po miesiącu po tym jak napisał,że wraca do ex..napisał maila co słychać u mnie,że żałuje ze nigdy nie mogłam jego być jednocześnie,że jestem tą osobą którą ludzie szukaja przez całe życie,miałam racje,że ciężko bedzie o mnie zapomnieć,że nigdy nie mogłam jego być...że może kiedys dostaniemy drugą szansę...a teraz mam cieszyć sie życiem i być szczęsliwą...a on "będzie na mnie patrzył z góry"że spaprał sprawę żałuje i przeprasza...Wierzycie w takie bajki...?Może poprostu wrócił do ex a że im nie wyszło to przypomniał sobie nagle o mnie jak to nie było mu ze mną dobrze...zrozumieć faceta...

Gość Ta jedyna_
Wierzę bo to przeżyłam, odeszłam i będę żałowac do końca życia. Ma obcenie chłopaka którego kocham z wzajemnością, wszyscy zazdroszczą nam dobrego życia, a Ja po cichu w sobie, tęsknię za moją pierwszą miłością i mimo że bardzo kocham obecnego partnera to chciałabym cofnąć czas, kocham dwóch róznych mężczyzn, masakra, wybrałam życie z jednym a powinnam zrezygnować z ich obu

Gość zojka14
nie zrozumiesz faceta....mój zamilkł 5 miesięcy temu , zniknął bez słowa wyjaśnienia

Gość soczysta malinka26
a moim zdaniem coś pewnie nie gra w jego związku z ex być może nawet się znowu rozstali i takimi tekstami facet \"bada grunt\",czy ma jeszcze jakies szanse u Ciebie, nie daj się wmanewrować w to bo możesz bardzo cierpieć.

Gość Shee1984
Właśnie szuka zaplecza to chyba dobre okreslenie...