Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość królowa Maud

pytanie..........

Polecane posty

Gość królowa Maud

Gdzie młoda dziewczyna może poznać starszych panów?

Gość królowa Maud
Ale ja pytam poważnie. I nie chodzi mi o starców, lecz o dojrzałych mężczyzn w wieku od 45 do 55.

Gość królowa Maud
Ja się pytam o mężczyzn , a nie o linki.

Gość królowa Maud
Był kiedyś pewien Pan w kinie. Chodził na te same seanse co ja. Zawsze sam. Co sądzicie, gdybym go kiedyś zaczepiła?

Gość królowa Maud
Jak to po co? Żebym go głaskała po twarzy.

Gość bez problemu
idz do domu maryta i rencisty i krzyknij 'ktory staruszek chce podupczyc?" domylam sie ze to ma byc starszy facet i zarazem sponsor ty mala wywloko

A ja rozumiem, że jesteś starszą, sfrustrowaną kobietą. Potencjalną żoną owego emeryto-rencisty. Nie bój się, na obiadki bym go do ciebie puszczała.

Gość bez problemu
nie badz smieszna .jestem bardzo mloda ale nie lubie wywlok twojego pokroju. ciekawi mnie jedno napisalas ze puszczalabys go na obiadki do zony?nie przeszkadzalo by ci bycie workiem na sperme starszego faceta.ciebie podupczy a pozniej wraca do domu tak?hehe ambitna jestes!

Gość królowa_Maud
miętolę dziadkom wiotkie ptaszki mlaskając otworem gębowym niczym zachłyśnięta smacznym lodem.Dziadek swoją kulę, którą się podpiera trzepocze mój odbyt.Sztuczną szczękę wkładam sobie rozwartą do pipy rozciągając dziursko.

Gość DKMG
jak szukasz sponsora to sobie wejdź na jakiś portal gdzie się tacy przewijają:P

Gość królowa_Maud
podobno kombatanci mają duże emerytury :-) czego oni pragną w sexie ? Robię wszystko :-) Bardzo chciałabym perfumy za 200 zł Drażnię języczkiem hemoroidy dziadkom , dostaję wtedy orgazm :-)

spytaj sie mnie. nie czytalam poprzednich wypowiedzi, ale poznałam starszego/ może nie starucha, bo to człek młody, ja jeszcze młodsza. ale 4 na począku swego wieku, Mój nie ma;)

Ale do czego Ci taki facet? Pomyśl: 1.zwiotczałe pośladki 2. penis, który niewiel już może, no dobra, może może, ale nie całą noc;) 3. ogólnie - ciało już nie pierwszej jakości 4. No i mentalność! Róznica pokoleń wyjdzie prędzej czy później. Chyba, że szukasz ojca, ale to juz inna historia:)