Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunieczkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

DZIWNY OBJAW !!! CZY TO BYL MOJ SQUARTING?????

Polecane posty

ostatnio kochalam sie z moim chlopakiem i doswiadczylam czegos dziwnego hmm .. otoz,chcialo mi sie siusiu ,ale lazienka byla zajeta przez brata,wiec nagle z moim chlopakiem zaczelam sie piescic i tak doszlo do seksu ... na pelny pecherz .. kochalismy sie w pozycji na jezdzca ... jest to najlepsza dla mnie pozycja ,bo tylko przy niej mam orgazm i to na dodatek tylko i wylacznie lechtaczkowy .. no i tak kochamy sie i bylo mi strasznie dobrze ,w sumie jak jeszcze nigdy ( masturbujac sie zauwazylam ze na pelny pecherz sa lepsze dla mnie doznania i szybciej dochodze) ... zapomnialam nawet o tym ,ze chce mi sie siusiu ... zamknelam oczy i oddalam sie calkowicie przyjemnosci .. bylo mi super ale raczej orgazmu nie mialam bo bynajmniej nie czulam .. nagle zaczelo straasznie chlapac i wstalam z chlopaka i patrze a ze mnie doslownie cieklo,moj chlopak byl caly mokry przeze mnie ,ja rowniez mialam cale uda mokre a ja wlozylan palca do cipeczki to mokro ze szok !! powachalam to i pachnialo tak jak hmm ... lekki mocz ;/ lecialo ze mnie przez jakis czas i mialam wrazliwa lechataczke .. jak dotykalam to az mi nogi od drgawek lataly .. co to moglo byc? pierwszy raz mi sie to zdarzylo .. zawsze byl to normalny bialy sluz i nie mial takiego zapachu ,a to bylo teraz bezbarwne i czuc bylo lekki mocz ... czy to byl squarting??

ale nie czulam nic :((( ze sikam czy cos :(( i na dodatek po seksie dalej mi sie chcialo siku ale juz mniej ;/

??????????

Gość Twardki Edek
zwykle jak sie ktos oprozni nie do konca to potem tez sie chce lac ale mniej ... chyba logiczne

Gość dldldldlldl
No to musiałaś nieźle zaszczać tapczan:( Śmierdzi dalej?

ale ja nie czulam ,ze sikam ,wiec jak to mozliwe :( ?? wlasnie lozko nie smierdzi moczem :( wiec nie rozumiem tego ;/

niestety to nie fantazja ;/ zdarzylo mi sie naprawde i nie wiem co to bylo ;/ wie ktos moze????

Gość Walie
Fajne:D To mógł byc squirt:D

Gość tak to była mocz

Gość tak to była siki

Gość tak to był uryna

Gość tak to była szczochy

Gość masz po prostu kiepskie mięśni
e zwieracza cewki i na starość będziesz popuszczać mocz:O To nie żart, wiele kobiet ma ten problem, zwłaszcza po porodzie jak im coś się ponaciąga i popęka:O Zgadnij, dlaczego robią pieluchy dla dorosłych?> Idź do lekarza a nie squirting:O To obleśne- nieważne, jak to nazwiesz. Niedługo zaczniesz na niego popuszczać kał- podniecające, nie?:O