Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna bez loginu

Dialog-proszę o przetłumaczenie na angielski.

Polecane posty

K: W tym tygodniu planuję cię odwiedzić. N: Jakie są twoje plany podróży? K: Przyjadę w środę, razem z moim kolegą. Planuję zostać w Polsce do końca listopada. N: Bardzo się cieszę. U mnie zawsze jesteś mile widziany K: KJak najwygodniej dotrzeć do miasta, w którym mieszkasz? I gdzie mogę się w nim zatrzymać? N: Najłatwiej jest dojechać autobusem nr.4 a zatrzymać możesz się w hotelu "Korona" znajdującym się niedfaleko mojego miejsca zamieszkania K: Chciałbym ciekawie spędzić ten wolny czas. Masz może jakiś pomysł? N: Możemy iśc do kina razem z moimi przyjaciółmi, na dyskotekę lub do muzeum.

Gość assmunchers
kiss my ass

Gość ssssszz
przetłumacz, a my poprawimy ewentualne błędy. :D

Gość hahahahahhhaaa....
ee..w ktorej ty klasie jestes??;p

Gość hahahahahhhaaa....
no.., napisz a my porawimy..:)

jestem na studjach dziennych filologja angielska

więc proszę bez żartów

K: I am going to come to see you in this week. N: What are your travel\'s plans? K: I\'ll come in Wednesday with my friend. I am going to stay in Poland till the end of November. N: I am so glad. You are always seen miles in my house. K: How arrive to your city the best? And where can I keep in? N: The easiest is go by the bus number 4. And you can keep in hotel \"Korona\" which is nearly my house. K: I would like spend my time in interesting way. Have you got any idea? N: We can go to the cinema with your fiends, to the disco or to the museum.

dzjękuję nie będę musiała rzucać studjów, idę dalej puszczać się w akademiku, ale najpjerw muszę posprzątać bo njeźle obrzygałam korytarz

Gość Witki tRiki
Kilka poprawek: What are your TRAVEL(bez 's) plans? I'll come ON Wednesday with my friend. I am going to stay in Poland till the end of November. I am so glad. YOU ARE ALWAYS WELCOME.... WHAT IS THE BEST WAY TO GET TO YOUR CITY and ..... The easiest is go by the bus number 4. And you can STAY in "Korona" HOTEL which is nearly TO my house. We can go to the cinema with MY fiends, to the disco or to the museum.

Gość hahahahahhhaaa....
zal..;//