Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obawna

obawiam sie anala ze kiedy moj facet bedzie chcial

Polecane posty

Gość obawna

mi włożyc małego w pupe to zrobię kupę albo jakies resztki ostatniego stolca mi zaczną wypływac z niej :( wiem moze to głupie ale nigdy nie uprawialam anala a nie powiem jestem dosc ciekawa jak to jest prosze o opinie ale tylko te prawdziwe osob doswiadczonych w tym wzgledzie z góry dziekuję

Gość Fiolka.
Mam dokładnie ten sam problem..

Gość obawna
Fiolka a mowilas o tym swojemu facetowi? bo ja sie krępuje i odwlekam to jak on zaczyna mowic o tym to ja urywam sprytnie temat chociaz mialabym ochote sprobowac:(

Gość Fiolka.
Nieee jeszcze mu nie mówiłam... ale chyba musi się liczyć z taką ewentualnością. Jeszcze nie próbowaliśmy tego ale myślę że mi się spodoba.. mój uwielbia lizać moją pupę, ma szczęście że mam ała na punkcie czystości i podmywam się załatwieniu się;P

Gość obawna
ja tez czysciutka jestem ale problem zostaje nadal co jesli ...? spaliłabym się ze wstydu i obawiam się ze po czyms takim związek by się rozpadł :(

Gość Fiolka.
Wiesz.. myślałam o lewatywce.. ale jak się do tego zabrać?

Gość obawna
no i co za kazdym razem przed igraszkami lewatywa??? nie wiem czy bym cos takiego chciala i nie sądze zeby ktos tak robil :/

Gość Fiolka.
Podobno lewatywka jest zdrowa ;P. Ummm no nie musicie za każdym razem jechać anala nie?:P Od czasu do czasu=]

Gość obawna
no ok ale jak idziecie do łóżka to co wczesniej zakladasz jakie pozycje bedziecie dzis fikac? my nie poprostu idziemy na zywiol i co jak on zaproponuje w drugą dziurkę to ja mam odpalic sorry najpier lewatywke se walnąc muszę :/ nie wiem nie wiem myslalam ze ktos mi tu pomoze tyle tu ludzi ale jakos nie wiedze odzewu :(

Gość słusznieeeeeee
skoro face chce wkładać w dupe to jest na tyle dojrzały że wie jak to się czesto kończyć...i to raczej on powinien miec obawy nie ty bo on chce tam pakoać a jezeli zwiazek rozpadnie się ztak absurdalnego powodu to facet jest nie wart i jakis palant

Gość Fiolka.
No co ja Ci poradzę.. :(

Gość obawna
Fiolka Ty mi niewiele poradzisz bo mowisz ze tez masz takie obawy ale inni ktorzy juz to robili mogliby cos powiedziec a tu cisza jak makiem zasial slusznieeeeeeeee jesli jestes tu jeszcze powiedz to mozliwe zeby podczas takiego stosunku zdazylo sie cos takiego ?

Gość szczurek.90_90
No to powiedz mężowi, że nie chcesz i powiedz, że jeżeli to zrobimy może mieć kawałki stolca na ptaku i na łóżku bo dupę tylko na zewnątrz możesz umyć a w środku nie da rady.

Gość obawna
szczurek90_90 robiles to kiedys? jakos nie wierze ze tyle ludzi by to robilo jesli takie sytuacje się mogą zdazyc podczas takiej zabawy

Gość ja Ci pomogę
cześć obawna, mogę ci napisać podobnie jak na tym innym topiku. Ty i tylko Ty decydujesz kiedy chcesz i możesz się tak kochać. bo tylko ty wiesz jaki jest aktualny stan wewnętrzny :) oczywiście szczeniaki, które nie mają pojęcia o temacie zjechały moje rady o oliwie. ale ja nie piszę tego po to, żeby komukolwiek zaszkodzić. dziewczyna tam pisała, że ma problem,nie wie jak siedo tego zabrac, zeby nie bolalo. Napisałam to, bo z doświadczenia wiem, że jest to jedyny sposób żeby nie odczuwać przy tym bólu. rozluźnienie i oliwa, cokolwiek tłustego, wtedy jest dobry "ślizg" :) a co do Twoich obaw... cóż... jesteś panią seksu analnego i na pewno będziesz dobrze wiedziała, kieyd jest w środku czysto. dodatkowo penis potraktowany oliwą, czy oliwką dla dzieci nawet, nie przyjmuje niczego na siebie. wierz mi!

Gość aneta777
miałam podobne obawy, ale nigdy mi sie nie zdarzyło,zeby coś na penisie zostało,a robie to od dawna. zawsze wychodzi czyściutki- az mnie to dziwi, a lewatywy nie robię, bo nie będę sie przygotowywac do seksujak do operacji chirurgicznej. poza tym to jest zawsze spontan. skad mam wiedziec ,ze akurat będę tego chciała. poza tym jak ktos chce wsadzać w tyłek to powinien sie liczyc z konsekwencjami. po prostu nie rób tego po tym jak sie nazresz jak świnia. chociaz w sumie tez mi sie zdarzało

Gość obawna
wiesz ja mam takie obawy dlatego ze kiedys probowalam wlozyc sobie paluszek w dziurke ale poczulam takie parcie jak przy zalatwianiu wiec sie wystraszylam ze mogloby sie stac to co dla mnie byloby najgorszą sprawą :( ale troszkę mnie uspokoiles/las

Gość ja Ci pomogę
-łAś :) wiesz co, no jest to trochę dziwne uczucie, kiedy masz w sobie gorącego i twardego penisa. trochę porównywalne może i to tego co piszesz. ale przecież zdecydujesz się na taki seks po wizycie w toalecie, prawda? i sama czujesz czy masz już komfort czy nie. a penis naoliwiony nie ubudzi się, nie ma takiej możliwości.

Gość ja Ci pomogę
a skoro próbowałaś z tym paluszkiem, to pewnie wiesz juz co facetów tak podnieca w seksie analnym. ciasno i gorąco! :)

Gość obawna
dzieki raz jeszcze za rady jestem spokojniejsza mam straszną ochote wyprobowac taką formę zblizenia i wiem ze moj facet tez tego chce do kibelka na bank nie bede latala przed samym seksem a jak nie bede pewnie sie czula to tym bardziej przeloze to na inny raz hehehe;)

Gość ja Ci pomogę
obawna, no pewnie, nic na siłę, nie ma co się potem znięchęcić... wyczekaj na dobry moment :) bądź spokojna i rozluźniona. przecież zrobisz to ze swoim facetem, z którym na pewno nie tylko seks Cię łączy. będzie git! :))

Gość obawna
no wlasnie moze jakby chodzilo tylko o sex to pal go licho jakbym miala wpadkę a jak tu spojrzec w oczy komus kogo kochasz po tym jak mowiac wprost zalatwilas sie na niego :/ takich form sexu nie lubie wiec do tej pory sie strachalam ale z Twoimi radami jakos mi latwiej bede probowala

Gość Trzy cytryny
Ja też chciałabym tego spróbować ale za każdym razem jak próbujemy (nawet po bardzo długim) to mnie to tak boli, że jasna cholera.

Gość ja Ci pomogę
o rany, ale takie wpadki to chyba rzadkość!? mnie się nigdy nic nie zdarzyło!

Gość lewatywa___slask
czy wy niewiecie co to lewatywa ???

One chodzą na żywioł, bo nie wiedzą na co będą miały ochotę. To mniej więcej tak, jakbym fiuta mył tylko jeśli będzie oral, a zęby jeśli będę się całował. Ręce tylko do palcówki. No nie będę się do seksu przygotowywał jak do operacji chirurgicznej :O

Gość spirytus
dupa to sluzy do srania, moi drodzy

Gość a mi kiedys podczas analu
bylo tak tam slisko i morko ze wydawalo mi sie ze juz jestem posrana! no i spalilam buraka, balam sie zapalic po gorne swiatlo i jak on nie widzial szukalam gowna na poscieli to bylo straszne od tamtej pory unikam jak ognia, choc okazalo sie ze bylo czysto i bez zadnych efektow specjalnych ale to uczucie, nie zapomne brr

Gość UKRYTA
Jesli juz rozmiawiamy o pupie to mam pytanie ostatnio kochalam sie z moim chlopakiem trosze nas ponioslo i on sposcil sie w mojej pupie czy przez nieuwage plemniki moga sie dostac do pochwy ? czy moga z tego byc dzieci ?

Gość ZAsADA _jEST_JEDNA
jasne przejda jelitem grubym cienkim pozniej do zołądka przełyku do ust a pozniej to juz prosta droga do cipki :D:D