Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde no nie wiem no

jak się nazywa ta gra podobna do simsów

Polecane posty

Gość mooze
łeeee jak za wszystko... to, żeby się poseksic w sieci to juz trezba płacic nie poseksisz sie nie ma szans . Za to mozesz sobie porozmawiac . Sterujesz jakas tam osoba ( sama wybierasz czy kobieta czy mezczyzna ) i czy ma byn naga lub ubrana . Jednak nie mozesz nic wiecej niz porozmawiac z kims .

mooze ok, rozumiem :D dzięki

Gość mooze
cos wiem na temat second life bo było u mnie kiedys na dysku .

mooze i co możesz powiedzieć o tej grze? fajna jest? bo nie wiem, czy warto się logować do tych ograniczonyc usług

Gość zflustrowa na
second life to gra online a inna pdobna do simow by pograc w domu to np the Partners (o kancelarii prawniczej), i jest jeszcze jedna taka jak the sims z gorsza troche grafika, tam umawiasz sie na randki itp tylko ze kurwa za chuuja nie przypomnie sobie tytulu, i sorki za slowa ale od kurwa pol godziny prbuje soebie przypomniec te jebane gowno i kurwa nic

Gość mooze
no wiec mowie ci ze mozesz sobie chodzic po roznych miejscach ( sa tam chyba kawiarnie , mozesz potanczyc , rozebrac sie do naga ) i rozmawiac . TYle . NIe masz dostepu do wiekszej ilosci ubran , ale mozesz flirtowac z kims .

zflustrowa na yyy ok nie ma sprawy ;) nie denerwuj się

zflustrowana - chodzi Ci o taką "starszą", uproszczoną, gorszą niby wersję "Sims"? Jesli tak, to wiem o co chodzi, ale nie pomogę, bo ni chu chu nie pamiętam :/ Ta o której myślę jest strasznie stara.

tomek_007 - ej, nie odradzaj ;) Ledwo co kobiety w tym kraju zaczęły się interesować grami, a tu przychodzi mężczyzna i mówi, że to "goopie". Weź, bo pogonię! :P

Gość zflustrowa na
Singles !!! :D :D :D wlasnie ta :D

Gość mooze
singles przez internet ?

Gość zflustrowa na
jakie g00pie ? ja tam gram caly czas: w online to przez pare lat byl lineage 2, teraz gram w Perfect World (bardziej babki, elfy maja skrzydla i moha latac ;) :D ), w shaiya :) a w pojedyncze to w Obliviona, Morrowinda, Postal :P call of duty, NFS :D

Gość zflustrowa na
nie, singles to taka gra jak the sims albo the partners, grasz w nia samemu :)

O właśnie, ostatnio chodzi za mną chętka na NFS. Fajne to? ;)

Gość mooze
i co lepsze lineage 2 czy perfecy world?

Gość tomek_007
z gier online to kilka znam: plemiona.pl masz swoją wioske i budujesz kupujesz itp .. no i kurde wypadło z głowy, wiem cos z grckim ludzikiem było ale nie pamietam :P ......................... http://www.NoticeBoard.pl - Darmowe ogłoszenia

a czy ktoś wie, czy na aresie da radę ściągnąć simsy 2 i dodatki?:D

Gość tomek_007
Hush NFS jest dobry :) wciąga ale na krótko P ostatnio grałem w NFS Carbon i na 92% przejscia gry zapis mi się zrypał i odechciało sie grac :P ale to jakies 3 lata temu albo 2 ......................... http://www.NoticeBoard.pl - Darmowe ogłoszenia

Gość zflustrowa na
lineage 2 ale tylko na prywatnych serverach high rate'owych ;) jak masz wszystkie bufy i przez to wszystko jest szybciej. Perfect World ma narazie za malo postaci do wyboru, gram na retailu (bo prywatne w sumie niczym sie nie roznia od retaila) i wychodzi na to, ze niby to darmowa gra (lepsze rzeczy kupujesz za $ w GM shop'ie) ale wychodzi na drozsza niz gdybys mial placic comiesieczny abonament ;)

Bo ja ostatnio mam dość MMORPG i chcę albo hack'n'slasha albo wyściogówkę dla rozładowania stresu :] Albo kupię "Spore" i założę hodowlę... Dla kojenia nerwów.

o ja widze, że babki są tu bardziej opykane niż faceci :D

Gość zflustrowa na
Wow jest tragicznie kolorowy :O jak dla malych dzieci :O nie wiem czym sie ci wszyscy ludzie podniecaja ale gralam przez jakis czas i po oczach dawal strasznie :O

Gość zflustrowa na
hush Fallout 3 za tydzien :D ja zamowilam mezowi edycje kolekcjonerska juz :D

zflustrowana - estetyka WoWa jest koszmarna, ale grywalnośc oraz content najlepszy z MMORPGów (ja sama zostałam w to podstępem "wciągnięta" przez mojego chłopaka) no i teraz zamawiam kolekcjonerkę Wrath of The Lich King :) Co do Fallouta 3 - jezu, boję się jak to wyszło. Podobno studio, które to robi jest średnie, a i widziałam fragmenty na targach. Ogólnie - muszę zobaczyć (to taki "must have") i wtedy sobie pogadamy :D

Gość markuss
znacie taką gre Ultima online ? JAk nie znacie to sobie zagrajcie przez internet