Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde no nie wiem no

jak się nazywa ta gra podobna do simsów

Polecane posty

Gość zflustrowa na
srednie ?? nigdy nie gralas w Morrowinda albo Obliviona ?!?!?! omg, nie wiesz co tracisz ;) najlepsze gry chyba w jakie gralam i ja osobiscie strasznie sie ciesze, ze to wlasnie Bethesda wznowila produkcje F. :D

wlasnie instaluje to second life z tego link-u co podalyscie. zobacze ta wersje podstawowa. nie znam sie na grach chociaz czasami mnie jakas wciagnie.

markuss - słyszałam o tej grze oczywiście, ale litości, ja mam pracę napisać :D

zflustrowana - jesteś cudownie miłym zaskoczeniem :) Jak dobrze poznać "babę", która wie co nieco o grach

Gość zflustrowa na
milo mi, moge powiedziec to samo o Tobie :)

Oblivion - masz na myśli tę grę, w której łazi się kilometrami (jeśli nie podróżuje się "po mapie")? :D Nie, nie grałam. Ja w ogóle jeszcze 2 lata temu byłam casualową graczką, która niewiele o grach wiedziała. No ale bakcyl został zaszczepiony. A co myślisz o "Wiedźminie"?

Gość markuss
Ja grałem w w tysiące gier na pc .. JEstem starym graczem maniakiem

markuss - no właśnie ja znam "przeboje", w wiele rzeczy grałam, ale w porównaniu do starych wyjadaczy jestem szczypior. No ale wykorzystam twoją obecnośc - poleć mi jakiegoś dobrego hack'n'slasha (PC lub Xbox360, PS3 nie posiadam niestety) lub grę FPP. Potrzebuję rąbanki bez zbędnych dupereli :) Byle dobrej.

Gość markuss
diablo 2 . grałas?

Gość markuss
no one lives forever sobie zagraj

znalazłam jeszcze nierozpakowany "Mass Effect". Co wy na to? Rozdziewiczać?

Gość zflustrowa na
w Oblivionie mozna jezdzic konno ;) :D Mass Efket calkiem calkiem :) ja jeszcze czekam na moje ukochane GTA IV :D do San Andreas specjalnie kupilismy Playa tym razem niestety musielismyy sie wstrzymac i czekamy na wersje na PC (dzieki ze jest pad do PCta ;) :D )

Gość zflustrowa na
aha a Wiedzmina z miejsca pokochalam :D w koncu, po tej porazce jaka byl film i serial gra mnie podniosla bardzo na duchu (ja kocham proze Sapkowskiego tak w ogole ;) ). i jeszcze Assassin's Creed byl calkiem fajny choc ta ostatnia mijsa to taka troche ...rozczarowywujaca.

Gość zawsze marzylam byc 11111
the partners bardzo podobna do the sims

Obliviona tez znalazłam :D I wiem, że można jeździć konno. Koledzy opowiedzieli mi już praktycznie całą fabułę oraz ponarzekali w stylu \"bo ja bym to zrobił lepiej\" (wiadomo, jak każdy facet, a juz zwłaszcza ci z \"branży\" :P) A GTA podobno rządzi i świetnie ewoluuje. Ja po wypłacie idę po Bioschocka (podobno jest tam exploit, który pozwala przejść grę zabijając wszystkich tylko kluczem francuskim) i Spore. A z \"Mass...\" sie wstrzymam. Może ktoś z rodziny i znajomych będzie chciał w prezencie. Widzisz zflustrowana - trza było xboxa kupić :)

Assasin's Creed jest bardzo fajnie zrobiony wizualnie. A Crysis... Trzeba było widzieć minę mojego kumpla (grafika 3D), który oglądał te grę na maksymalnych detalach... Pause i wpatrujemy się w światło rozpraszane przez listki :D

"Wiedźmina" lubię. Miejscami denerwuje archaicznością silnika, ale z Aurory więcej się chyba wycisnąć nie da (a propos, znalazłam jeszcze Neverwinter Nights 2). Ale co racja to fakt - chłopcy sprawili, że nie pamiętam już o porażce i serialu i nareszcie Geralt dostał to, na co zasłużył.

Gość no nie wiem kurde no
kluska_serowa i jak gra? ściągnęłas? :D

Gość bcvc
crysis to słąbaa gra oblivion zresztą tez .