Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czekoladowaa

Imię dla trojaczków.

Polecane posty

Gość a moze takie cos
-Kacper -Melchior -Baltazar Trza przyszlosciowo myslec. Razem imieniny beda mieli nie tylko urodziny :)

Gość ciekawskadziewucha
pixi, dixi i trixi

Gość jak przyszlosciowo...
pohilips,opel i lg

Gość Jupijej
Hmm z tych,które podałaś ładne są: Adrian (mi się nie podoba,ale skoro musi być) :D Bartosz a dla dziewczynki: Adrianna (Ada to fajne zdrobnienie) Jagoda (Jagódka) ;)

Gość asieńka123456789
Emilka Anitka... dla chłopaka Adaś piekne, a reszta wg mnie paskudna, może Daniel, Norbert, Hubert???

Gość bfdhd
Krystian, Darek lub Mateusz, a dla dziewczynki Agatka lub Maja :)

Gość kafetereiannnkaaaa
Kubuś,Michałek i Anastazja-zdrobniale Nastusia::)::) imiona musisz wybrać razem z mężem to wasza decyzja i dzieci przemyślcie to dokładnie.życie zdrowych dzieciaczków;)pozdrawiam

Gość zzzzzzadadad
zuzia, krystian, maciuś

Gość Marianna Bum Bum
Dla chłopców: Adrian - brzydkie imię, które nadają ludzie NAJCZĘŚCIEJ z nizin społecznych Bartosz - ok, ale bez szału, będzie się kojarzyć z pokoleniem rodziców i wujków Krystian - to samo co Krystian Adam - najlepsze, międzynarodowe, klasyczne, super wybór ! Dla dziewczynek: Emilia - ok Julita - nie podoba mi się, sezonówka Patrycja - damski odpowiednik Adriana i Krystiana Anita - a nie lepiej Anna? Adrianna - znacznie ładniejsze niż męski odpowiednik Jagoda - nie lubię imion kwiatowych Maria - dość ładnie, klasycznie Marta - ok Małgorzata - ok Roxana - RO KS ANA jeśli już, jesteś obywatelką PL i Roxana nie przejdzie, a poza tym wygląda jak Samanta czy inna Dżesika, wstyd!!! poza tym to imię jest dość pretensjonalne i też - niziny społeczne A wiesz, że można nadać zamiast Adriana i Adrianny imiona Hadrian i Hadrianna? i jest to klasyka i nawiązanie do PL tradycji

Gość olciuśa
Alicja, Anna, Agata

Gość Na fakcie
W mojej miejscowości są trojaczki Oliwia, Stasiu i Paweł. Stasiu i Paweł po dziadkach, a Oliwia żeby się zgadzało :D Ojciec należy do Ochotniczej Straży Pożarnej a inicjały dzieci to OSP :D

Gość DARcia
hmm tak jak moi rodzice dali mi i braciszkom ;] Daria, Norbert, Hubert;] gratuluje:)

Gość CzekoIadowaa
Staneło na: Julita ❤️ Adrian 👄 Bartosz 🌼

Gość adrianna.katarzyna
Z podanych przez Ciebie to wybrała bym : - 2 chłopców 1 dziewczynka Adam, Adrian, Adrianna (wszystkie na 'a' oraz fajnie bo adam pasuje do skróconej formy adrianny czyli do ady, a adrianna podobnie do adrian) - 2 dziewczynki 1 chłopiec Julia, Maria, Adam (wszystkie imiona krótkie i międzynarodowe) - 3 chłopców Adam, Adrian, Bartosz (nie lubię imienia Krystian wiec nic wiecej nie pozostało poza tamtymi :P)

Gość wenez
ja też mam trojaczki 2 dziewczynki i chłopca Dziewczynki -Pamela -Nadia Chłopiec -Alan może któreś z tych imion ci się spodoba