Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mańka db

Powiedziała...Jesteś dziwką...

Polecane posty

Gość Mańka db

Pożyczyłam od chłopaka mojej przyjaciółki płyty z filmami i trzymałam dosyć długo bo studiuje w innym mieście. Wróciłam do domu na weekend i postanowiłam mu je oddać, wiec poszłam do niego w celu oddania tych płyt. Zaprosił mnie do siebie, ponieważ się przyjaźnimy weszłam , chwile pogadaliśmy i wtedy przyszła moja przyjaciółka. Na mój widok zrobiła mu straszna awanturę a mnie nazwała DZIWKĄ. Strasznie mi było głupio, on mnie przepraszał i powiedział, że wszystko wyjaśni ale właśnie dostałam od niej smsa: " Nie na widzę cie, zniszczyłaś mój związek. Tylko potwierdziłaś to, że jesteś dziwką" Ona nie chce słuchać jakichkolwiek wyjaśnień. Zawsze była o niego zazdrosna ale tym razem chyba przesadziła.

Gość .1.1.
ona się jąka czy co?

Gość współóczuję przyjaciółki

Gość niech spierdala
zapamietaj...kazdy ocenia po sobie :), pewnie sama sie puszcza

Gość Mańka db
Ale mi nigdy nawet przez chwile nie przeszło przez myśl, że ja bym mogła z nim. Z chłopakiem mojej przyjaciółki. Jemu jest strasznie głupio z tego powodu i wiem, że jest zakłopotany. Najgorsze jest to, że zostałam oskarżona o coś czego nie zrobiłam , oni sie rozstali a ja nie wiem co robić. Nawet nie myślę o dzwonieniu do niej, bo natychmiast odrzuca moje telefony.

Gość dawaj rycerzu
Najgorsze jest to, że zostałam oskarżona o coś czego nie zrobiłam chyba to lepszy wariant

to po ciul szłaś do niego nie mogłaś pójść do tej przyjaciółki i jej oddać te płyty? Ja też bym się wkurzyła na jej miejscu. Może nie zachowałabym się tak histerycznie ale nie byłabym zachwycona takim widokiem

współóczuję przyjaciółki [zgłoś do usunięcia] Taka to przyjaciółka :D :D :D Nie ma czegoś takiego jak kobieca przyjaźń. Byle facet może zrobić z koleżanek wrogów :D Kobiety są z natury swoimi wrogami, wystarczy tylko bodziec.

Gość tomek_007
szukała pretekstu jak z nim zerwać a ty tykko nieświadomie jej pomogłaś :) ......................... http://www.NoticeBoard.pl - Darmowe ogłoszenia

Gość Mańka db
Wróciłam do domu tylko na sobotę i niedziele. Moja przyjaciółka mieszka na drugim końcu miasta a on trzy bloki dalej. Nie miałam za dużo czasu a chciałam odwiedzić siostrę i mojego małego siostrzeńca. Myślałam, że wyjdzie dobrze a wyszło jak zasze. Ja myślę że cały sek w tym, że ona jest o każda zazdrosna jak ida ulica i on spojrzy choćby w inna stronę to zaraz mu robi aferę, albo na imprezie on nie może nawet sam isc do wc:o Jest o niego chorobliwie zazdrosna ale nigdy o mnie nie była. Przeciez jeździlismy na wspólne wakcje, były wspólne imprezy nie raz jak przychodziła do niego to ja z nim siedzielismy na ławce i gadaliśmy nigdy nic nie mówiła. Nie wiem co jej teraz odbiło!

to jest troche prawda,ale mezczyzni tez potrafia sobie noz w plecy wbic... mam taka kumpele,tkora za zadne skarby bym nie zostawila sam na sam ze swoim facetem.ufam mu,wiem,ze nie zrobilby glupstwa,ale wkuriwa mnie jej kokieteryjnosc i fakt,ze przychodzi do mnie (to przjescie 100m!) wymalowana,wyperfumowana i w najlepszych ciuchach,po czym prezy sie na kanapie...wrrrr...

Gość Mańka db
Ja byłam w dresie może to zagra na moją korzyść:P Po prostu wpadłam szybko oddać płyty zaprosił mnie do środka no i weszłam gadaliśmy dosłownie chwile o moich studiach no i wtedy przyszłą ona. Ehh muszę lecieć na ćwiczenia. Napiszcie mi jakieś rady co mam zrobić jak z nią pogadać.

Nie przesadzam tylko nie potrzebne są taki sytuacje. I skoro napisała, że ta przyjaciółka jest o niego chorobliwie zazdrosna to po co jeszcze dolewać oliwy do ognia.

Psotniczka Jesli nie podoba Ci się sytuacja, że TWOJA przyjaciółka oddaje Twojemu facetowi płyty, które od niego pozyczyła, to, moim zdaniem, całkiem zdrowa nie jesteś :) Po kiego przyjaźnisz się z dziewczyną której nie ufasz i wiążesz się z facetem, któremu nie ufasz? A może mania prześladowcza? :D

Energiczna Zależy kto ma jakie doświadczenia. Ja z tak zwanymi 'przyjaciółkami' mam złe więc dlatego mam taki a nie inny pogląd na tą całą sytuację.

Co do tematu - nie odezwałabym sie do tej \"przyjaciółki\", na pewno nie pierwsza i dała jej szanse przemyślenia. Jak przemyśli i dojdzie do jakichś konkretnych wniosków to git a jak nie to kiego mi taka \"przyjaciółka\". Tyle. Więcej zrobic nie możesz. Nie nakażesz pijakowi żeby przestał pić. Sama musi do tego dojść.

Teraz już jest tylko jedna osoba, która w moim życiu zasługuje na to miano. I jest to nasza wspólna przyjaciółka (moja i mojego chłopaka), ale jak jakieś inne koleżanki kręcą się koło mojego faceta to już zapala mi się lampka. Może i jestem przewrażliwiona ale to wynika z moich poprzednich doświadczeń. Wole być ostrożna niż się później zawieść.

Gość Mańka db
Nuwanda dzięki bardzo za radę. Wszystkim dziękuje! Po prostu teraz poczekam na jej ruch. Chociaż bardzo mi przykro z powodu tej całej sytuacji przyjaźnimy sie od 5 lat a teraz ehhh.