Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syllwiiiaaaaaaaaa

Czy słusznie się obraził?

Polecane posty

Gość syllwiiiaaaaaaaaa

powiedziałam mu że jeśli by mnie zostawił to odrazu zaczełabym się spotykać z takim jednym który razem znim startował do mnie ale wybrałam jego..i tak jakoś jak rozmawialiśmy jak zachowuje się wtakich sytuacjach to powiedziałam że nie histeryzuje i pewnie byłoby mi przykro ale bym go nie nachodziła tylko zaczela spotykać się z Panem Y.Na co on sie wkurwił i powiedział że nic do niego nie czuje(co nie jest prawdą)i bez róznicy mi kto mnie będzie "posuwał"słusznie się obraził?

Gość syllwiiiaaaaaaaaa
ja 20 on 29

Gość syllwiiiaaaaaaaaa
no ale to normalne że na jedną miłość najlepsza jest druga miłość..co miałam mu powiedzieć że płakałabym w poduszkę miesiącami?:O

Gość nagrzewalo sie w sensie ze
Słusznie, pomysl jakbys sie poczula w tej sytuacji. Pokazalas, ze wasz zwiazek nie ma dla ciebie znaczenia.

Gość pierdolicieeeeeeeeee3
ja bym tak samo odpowiedziała/...a pewnie chciał usłyszeć że odbierzesz sobie życie albo coś w tym rodzaju...:OI a tu ZONK:D

Gość słusznieeeeeee
tez bym się wkurwił pokazałaś całkowitą obojętność:O

jestes jeszcze mloda, ale uwierz, ze w zyciu trzeba czasem zachowac sie dyplomatycznie. powinnas mu powiedziec: nie wiem jak bym sie wtedy zachowala, jak znajde sie w takiej sytuacji to sie zastanowie. i facet by sie nie obrazil, ale tez niczego sie nie dowiedzial. wyobraz sobie, ze ty od niego otrzymalabys taka odpowiedz jaka mu sama dalas. mysle, ze tez by cie to przynajmniej troche zabolalo.takich rzeczy nie mowi sie ot tak, bo nigdy nie wiesz jak druga osoba to przyjmie.