Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sok jablkowy

haft krzyzykowy - pytanie

Polecane posty

Gość sok jablkowy

gdzie moge zrobic wydruk zdjecia na kanwie zebym mogla pozniej wyszywac wlasny wzor ze zdjecia ???

Gość dyei
Hmmm nie rozumiem. Wzór możesz wydrukować na papierze...

Gość sok jablkowy
chodzi mi o to.... hmm... wiem ze mozna wydrukowac zdjecie na kanwie tak zeby potem sluzylo jako wzor do wyszywania... rozumiesz?

Gość dyei
Nie bardzo. Chcesz mieć wzór na kanwie tak jak można kupić w pasmanterii? Kanwę z nadrukowanym wzorem?

Gość sok jablkowy
kanwe z nadrukowanym wzorem, ale zeby ten wzor byl wziety z mojego zdjecia, ktore ja dostarcze

Gość dyei
Chcesz żeby Twój wzór ktoś "zafarbował" kanwę na ten wzór? Moim zdaniem nie da się, ale mogę się mylić. Ale można przecież wyszywać wg wydrukowanego wzoru na papierze. Wyszywasz na "gołej" aidzie. Rysujesz kwadraty pomocnicze i jazda.

Gość sok jablkowy
to znaczy ja wiem ze cos takiego jest mozliwe, bo kiedys juz o tym slyszalam, tylko nie wiem gdzie cos takiego zalatwic...

jest program, ktory ci przerobi zdjecie na wzor do haftu (www.abakan.pl), ale o gotowym wydruku na kanwie nie slyszalam. poszukaj na allegro.

Gość dyei
Pierwszy raz o czymś takim słyszę. Zapytaj się na forum "haft krzyżykowy" na gazeta.pl, albo na forum zloteraczki, może tam ktoś będzie wiedział.

Gość dyei
Aaaaa chyba że o to chodzi. Ale na kanwę? To na papier chyba.

Gość gość
Pytaj się w punktach ksero-dobrych.Są informacje na drzwiach ,itp-nadruk na materiałach,kanwach itp.Ja spotkałam się z tym w Krakowie ul.Warszawska i w Wieliczce. Z tym że te punkty mają po za tym wydruk wielkoformatowy,banery .Jednym słowem mają specjalne kserokopiarki gdzie kanwa im przechodzi i materiał.Tylko to jest drogi interes.

Gość gość
hej ludzie, wiecie moze czy taka maszyna do haftu jest droga czy nie? znalazłam taka jedna firme, ktora sie tym zajmuje www.tajima.pl/uslugi/ i wlasnie tak mysle o tym, moze ktos cos podpowiedziec?