Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinky22

Każde dziecko z innym ojcem...

Polecane posty

Gość pinky22

Co pomyślelibyście o kobiecie, która jest sama z 2 dzieci i każde ma innego ojca?

Gość majaewa
Ze trafiła na nieodpowiednich facetów .

Gość pinky22
Mam kolezankę w takiej sytuacji, jeden facet ją zostawił, teraz ona zostawiła drugiego, bo go nie kochała. Ona lat 29, dzieci 6 i 1 rok. Uważa, że ma marne szanse na ułożenie życia. Fakt moim zdaniem nie najlepiej to wygląda. Moim zdaniem mogła zostac z drugim facetem i nie rozbijac rodziny dzieciom.

Gość JA ZNAM TAKA
CO MA 3 -KAZDE Z INNYM-I ZERUJE NA KASIE Z PANSTWA.NIE PRACUJE.NIE MA ALIMENTOW...HE

Gość mala olenkkkkkkkka
a ja znam taka ktora ma 3 kazde z innym bo niestety dwa razy zle trafila... ale co z tego?? nie rozumiem w jakim celu powstal topik ???

Gość pinky22
Ona utrzymuje sie sama, ma alimenty i pracuje.

Gość majaewa
Ja z kolei znam taką co ma czwórkę dzieci , każde dziecko z innym . Nie potrafiła byc na stałe z żadnym .Jej związki były krótkie i burzliwe . Jak dostała pismo z sądu o zmniejszenie alimentów , prawie jednocześnie od dwóch ojców ,postanowiła oddac dzieci ojcom .I tak zrobiła , bo jak twierdziła " byc może jestem pierwszym przykładem tego aby udowodnic tatusiom dzieci jak to trudno byc samotnym rodzicem"

Gość pinky22
No ale czy to nie jest lekkomyślność? Robić sobie drugie dziecko i potem stwierdzic, ze sie nie kocha tego faceta? Uważam, ze sama zmarnowała sobie zycie.

Ze to roznie swiadczy o kobiecie...Ja mam ciotke, strasznie jej nienawidze i gdyby nie konsekwencje to cos bym jej zrobila, w kazdym razie ona ma troje dzieci, kazde innaczej sie nazywa i ona tez ma inne nazwisko niz maz i dzieci, tzn.skomplikowanie to napisalam, tzn. Ona nazywa sie np.Nowak po 1.mezu, jej obecny maz ma na nazwisko np.Kowal i dzieci:Boniek, szumpur i cejrowski(nazwiska oczywiscie wymyslilam)

Gość pinky22
Czyli nie ma zadnego dziecka z obecnym mezem i nie przyjela nazwiska meza?

Gość ja znam laske ktora ma 26 lat
i 4 dzieci, kazde z innym, ale to aktrat nietrafne porównanie bo jest puszczalska.

Gość jak przyszlosciowo...
bo to nienormalne jest.moze o to chodzi. dziecko henka, staska i janka...dajcie na luz. jak mnie wk....kobiety, ktore nie pracuja bo nie moga znalezc kwalifikacji bo jak byl czas na nauke to dawaly na lewo i prawo...wychowuja a wlasciwie wegetuja z 4 dzieci...i co dzien mops, caritasss i tym podobne. brak wyobrazni u kobiety.i facetow co ja...nooooo tacy ludzie sorrryy nie sa w stanie zapewnic dziecku odpowiednich warunkow do zycia. potem wyrastaja madrale co uwazaja ze im sie nalezy bo przeciez ciagle cos dostaja...a to od mopsu..a to od dobrych ludzi....sooory..wk..mnie ze place na nierobow..ludzi w pelni sil, mogacych jak ja zap... ja tez mam dzieci i pracuje...mi nikt nie da..nawet wstyd reke wyciagnac...jestem..smy samowystarczalni.

u większości te wzorce sa przekazywane z pokolenia na pokolenie niestety.

córki samotnych wielodzietnych matek żyjacych z zasiłków same wczesnie stają sie matkami i nie potrafią/ nie chcą tego odwrócić:(

Gość mala olenkkkkkkkka
no ale to przeciez ich problem..... a nie wasz... czym sie tu przejmowac :) niech sobie robia dzieciaki i niech je wychowuja......

A mnie w tej mojej ciotce najbardziej wkurwia to ze na kazde ma 500 alimentow,na lewo prowadzi w domu zaklad fryzjerski, obecny maz prowadzi jakies interesy lewe, rozbijaja sie zajebistymi furami i ona ciagle pierdoli jak to im ciezko wyzyc, ze na nic im nie starcza, ze dzieci trzeba ubrac(starsza corka tez jest fryzjerka i czesze znajome-oczywisci zarabia na tym i sama sobie wszystko kupuje), syn tez pracuje, do tego maja kilka hektarow pola...Ale ona zawsze taka biedna ze w domu myszy z glodu zdychaja i tez lata po paczki zywnosciowe po ludziach

pośrednio i nasz, chyba lepiej inwestować we wczesną edukacje seksualną i darmowa antykoncepcje niż w kompletnie nieprzyszłościowe rodziny.

Gość jak przyszlosciowo...
ta wczesna edukacja ..hm...i tak i nie..ale skoro maszyna sama sie napedza w dzisiejszych czasach....juz nic nie powstryma 14latek przed miloscia.buhahaha,,,ech...

niby tak, kazdy ma swoje zycie i swoje problemy, i szkoda nerwoj na rozwaznaie nad takimi rodzinami ale wkurza mnie to ze ludzie ciezko pracuja, zeby utrzymac dom, rodzine i przyzwoicie zyc, a inna cwana baba dzieci see narobi z roznymi chlopami, alimenty bierze i jeszcze paczki zywnosciowe bierze, zamiast zostawic dla naprawde potzrebujacych rodzin

Gość dziewica.jak cie prosze
cholera...chyba trzeba takiej babeczce zazdroscic...bo az z 3 facetami spala..i od kazdego prezent dostala..moze to byla tranzakcja wiazana i kazdemu z nich jakas wnere dala

Gość pyrusia
mam sąsiadkę. Edukację skończyła na szkole podstawowej, ma dziecko 7 letnie, jej facet od 6 lat w więzieniu. Nigdy nie pracowała, ciągle na zasiłku, urząd pracy co rusz wysyła ją na szkolenia, więc od pracy się miga. Mops za sponsorował jej prawo jazdy, obiady dla dziecka, dopłaty do mieszkania, opał na zimę, i uwaga ostatnio nowe zęby!!! No myślałam że padnę jak mi o tym powiedziała. Zęby jej wypadły bo pali fajki od podstawówki, do tego nie dbała o nie. I teraz ma nowe, bo cudowny Mops jej ufundował:) I po co ja te studia kończę. Po co moi rodzice pracują. Po kij wydajemy kasę na dentystę. jak wypadną to mi nowe wstawią he he Ten kraj to jakiś matrix normalnie

Gość nie wierze że prawko jej
z MOPSU sfinansowali może z urzędu pracy, żeby w koncu jakąś prace znalazła?

Gość nie wierze że prawko jej
heh jak tak dalej pójdzie to podopieczni MOPSU będą mieli lepiej od tych płacących podatki. no bo tak: obiady dla dzieci, wyzywienie dla rodziny praktycznie odpada dostaja paczki z żywnością, opłaty eksploatacyjne ich nie interesują płaci MOPS :O

ale tak szczerze mowiac...uzwyamy masla, dobrej oliwy,nie jem konserw....wiec ja na te paczki z mopsu to tak nie zabardzo jestem napalona.. a niech tam maja...toc to wegetacja a nie zycie..

a tylko dzieci mi szkoda...bo dziecko to dziecko...poki z niego maly nierob nie wyrosnie