Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marudella

Soczewki z allegro

Polecane posty

Wiecie może dlaczego soczewki kontaktowe na allegro są takie tanie ? Ostatnio byłam u optyka i tam soczewki, które na allegro widziałam po 6zł za sztukę , babka miała po 19 zł. Czy te z allegro to są jakieś podróbki ?? Podobno mają na opakowaniach jakieś chińskie litery, ale znam dziewczynę , która kupiła soczewki u optyka i też miały te chińskie znaki :/ Czy warto je kupować ??

Gość dedo1982
hej:) ja juz od roku kupuję na allegro i jestem zadowolona. Z tego co wiem to na allegro jest taniej ponieważ Sprzedawcy mają te soczewki z zagranicy... Jeżeli jeszcze coś chcesz wiedzieć to daj znać:)

ja polecam sklepy internetowe. kupuje na pol roku i oszczedzam prawie 200zl! nie wiem czmu u optykow jest dozej. soczewki sa orginalne i z dluga data waznosci, a sklep, w ktorym kupuje jest na drugim koncu Polski sprzedaje przez internet, ale ma tez stacjonarnego optyka.

moje soczewski nie ialy zadncyh chinskich znakow, byly w orginalnym zamknietym pudelku. watpie aby sprzedawcy mieli je z zagranicy bo sama chcialam kupic soczewki za granica i cenny sa nieststy bardzo podobne.

W tym sklepie widzę ceny też są trochę wyższe niż na allegro. A jakich soczewek używacie ?? Lekarka poleciła mi Oasys albo Optix, raczej kupie te drugie bo są tańsze. Używał ktoś z Was soczewki Optix??

Gość Hania_Pe
Ja kupuję przez Internet, z eBaya, najczęściej Bausch&Lomb, soczewki i płyny, wychodzi taniej a produkty są oryginalne. Przez eBay nie narzucają marży, więc się opłaca ;)