marudella 0 Napisano Październik 27, 2008 Wiecie może dlaczego soczewki kontaktowe na allegro są takie tanie ? Ostatnio byłam u optyka i tam soczewki, które na allegro widziałam po 6zł za sztukę , babka miała po 19 zł. Czy te z allegro to są jakieś podróbki ?? Podobno mają na opakowaniach jakieś chińskie litery, ale znam dziewczynę , która kupiła soczewki u optyka i też miały te chińskie znaki :/ Czy warto je kupować ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dedo1982 Napisano Październik 28, 2008 hej:) ja juz od roku kupuję na allegro i jestem zadowolona. Z tego co wiem to na allegro jest taniej ponieważ Sprzedawcy mają te soczewki z zagranicy... Jeżeli jeszcze coś chcesz wiedzieć to daj znać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazy_bogie 0 Napisano Październik 28, 2008 ja polecam sklepy internetowe. kupuje na pol roku i oszczedzam prawie 200zl! nie wiem czmu u optykow jest dozej. soczewki sa orginalne i z dluga data waznosci, a sklep, w ktorym kupuje jest na drugim koncu Polski sprzedaje przez internet, ale ma tez stacjonarnego optyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazy_bogie 0 Napisano Październik 28, 2008 moje soczewski nie ialy zadncyh chinskich znakow, byly w orginalnym zamknietym pudelku. watpie aby sprzedawcy mieli je z zagranicy bo sama chcialam kupic soczewki za granica i cenny sa nieststy bardzo podobne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazy_bogie 0 Napisano Październik 28, 2008 kupowalam tutaj http://www.esoczewki.pl/about.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marudella 0 Napisano Październik 28, 2008 W tym sklepie widzę ceny też są trochę wyższe niż na allegro. A jakich soczewek używacie ?? Lekarka poleciła mi Oasys albo Optix, raczej kupie te drugie bo są tańsze. Używał ktoś z Was soczewki Optix?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hania_Pe Napisano Październik 28, 2008 Ja kupuję przez Internet, z eBaya, najczęściej Bausch&Lomb, soczewki i płyny, wychodzi taniej a produkty są oryginalne. Przez eBay nie narzucają marży, więc się opłaca ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach