Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herita

co najczęściej robicie w długie jesienne wieczory?

Polecane posty

Gość herita
a nie nudzi wam sie to po czasie?

Gość herita
no wlasnie co tu robic, ale zycie jest nudne ... racja wychodze do pracy jest ciemno i jak przychodze to samo ... porażka

Gość do kafe gry browar i masturbac
ile masz lat? :)

Właściwie każdy wieczór w tygodniu mam zajęty. Chodzę na zajęcia tańca, strzelnicę. Raz, albo dwa razy w tygodniu kolacja w restauracji z chłopakiem. Około 2-3 razy impreza. Czasami zdarza mi się znaleźć wolny wieczór, wtedy przeznaczam go na dobrą książkę lub grę na kompie :)

Gość zws
a kiedy wy macie te dlugie jesienne wieczory? ja mam krotkie wieczory choc pozno chodze spac chcialabym miec dlugie wieczory :p

Gość fuuck
spadzam czas ze swoim facetem a raczej spedzalam bo wyjechal ....teraz to przed kompem bo nie mam ochoty na spotkania ze znajomymi....czyzby jesienne deprecha mnie dopadla?:P

Gość fuuck
\"stary jestem ponad 20\" nie obrazaj ludzi po 20stce 😠

Gość do kafe gry browar i masturbac
eeee to jeszcze mlodziutki :D

Gość kafe gry browar i masturbacja
moja ulubiona gra to Teletubisie i Noddy, piwo Karmi, i masturbacja rurą od odkurzacza

Gość lenkaa88
może do kina?? w Arkadii otworzyli nową salę Skody gdzie są wyświetlane filmy w formacie 4DX - brak jakiejkolwiek związku z tak zwanymi kinami i filmami 4D/5D/100 D. 4DX ™ to rewolucyjna technologia kinowa, która dzięki zastosowaniu niezwykłych efektów, oddziałuje na wszystkie pięć zmysłów. Repertuar nie jest bogaty bo przeważnie 1 albo 2 filmy http://cinema-city.pl/4dx-info tu znajdziecie wszelkie informacje - od jutra wchodzi nowa bajka, kiedyś byłam właśnie na bajce i bardzo mi się podobało - rozwiązanie w sam raz na taką beznadziejną pogodę!

Gość rozwiazujac kwestie wieczorow
caly rok wieczorami przesiaduje na werandzie z ukochanym i tak sobie gawedzimy bez konca przy muzyce, winku i dobrej zakasce ;)

Czasem pracuje, a szasem się włóczę po lasach, czasem jadę na południe, ostatnio walnąłem 200 km na rowerku w ciągu 6 godzin. Mnie raczej czasu brakuje, niż to że nie mam co robić. A kobiety to wiadomo, ciągle się puszczają albo gadają, czasem te dwie rzeczy robią równocześnie.

Gość gość
szukam tej jedynej