Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeataB-jow

Kto z Was zyje bez masturbacji i dlaczego ?

Polecane posty

Gość pulteczek
Nie wiem :P Napewno ktoś taki jest.Ja sobie nie wyobrażam życia bez masturbacji,nie wiem dlaczego.Najgorzej było 1 raz :P

Gość Moniczka 28
Ja tak żyję odkąd poznałam mojego męża i teraz on zajmuje się moim orgazmem !

Gość goodcharlottka
Ja sie nie masturbuje bo moj narzeczony wystarcza mi w zupełności

Gość plumkwa
Bo sznur sie urwal.

Gość moja była mi mowila
ze sie nie masturbuje a ja jej wierzyłem :)

Gość Akyszka_
ja zyje....jakos całe zycie uwazałam ze jak bede miała az taka straszna chcice to predzej sobie poszukam faceta niz sama....bo to wydawało mi sie upokazajace..... Nie miałam na szczescie takiego ataku..poznałam faceta, on mnie zaspokaja...i zaczynam załowac ze nigdy tego sama nie robiłam....poprostu nie umiem:( Moje kochanie pyta mnie co robic, zebym mu pokazała...a ja nie umiem:| Tak ze do wszystkiego musi dochodzic sam, a przy tym ja sie dopiero ucze swojego ciała:(

Gość lolitaaa
ja, cale życie od 22 lat. nie czuje takiej potrzeby. facet tez mnie nie zaspokaja. chyba jestem oziebla ech

Gość internautka26
Ja też nie potrzebuje seksu. Jak sobie poczytam głupoty na kafeterii, to później mi się nie chce cały tydzień. I tak non-stop od kilku lat.

Gość ja też tego nie robię
ale kiedyś to robiłam, jak miałam 14-15lat A teraz mam 23 i nie robię. Czemu?? Bo mi wstyd i mi głupio. Trochę chyba żałuję ale teraz nie potrafię tego robić. Faceta nie mam od dłuższego czasu ale jak na razie daję rade :P

Gość mmaamma mia
ja od 7 lat jak najdzie mnie ochota sie masturbuje. brak chłopa a potrzeby są :D

Gość BeataB-jow
obciągne z połykiem

Gość just_me_
masturbacja jest przyjemna i praktyczna, pomaga w doznaniach z mężczyznami. To nic trudnego i nie trzeba się tego uczyć, ciało samo daje znaki czy jest dobrze czy nie, samo nas prowadzi, a jak poprzemy masturbację erotycznymi fantazjami to jest jeszcze lepiej, polecam przed lustrem :)

Gość KLOTYLDAaax
ja nigdy tego nie robilam. probowalam ,ale zadnej przyjemnosci:/ tylko bol. dalam sobie spokoj.

Gość just_me_
sorki, temat był kto zyje bez masturbacji i dlaczego, ja się masturbuje, ale tylko jak mąż wyjedzie na dłużej i nie wyobrażam sobie nie masturbować się jak tylko mam mega chcice