Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guuu

czy 25 latek który nigdy nie miał dziewczyny jest normalny?

Polecane posty

Gość nomlny jak najbardziej
mój taki był. Póki mnie nie spotkał. Teraz jest normalnym 27-latkiem.

raczej nie bo normalny, zwykły, przeciętny pewnie miałby jakąś nawet krótko ale jednak jak ktoś ma tyle lat i nie miał to musi mieć poważne wady typu: brzydki, niski, nieśmiały, nudny, nietowarzyski, zamknięty w sobie, skrajny hobbysta-pasjonat, głupi, czy jakieś inne dyskwalifikujące towarzysko szczególnie jak jest ich kilka na raz

Gość kuier
ja mam 25 lat i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość noRmAlny jak najbardziej

"mój taki był. Póki mnie nie spotkał. Teraz jest normalnym 27-latkiem." nie wierzę :O nie miał nigdy dziewczyny, nie całował się i inne takie i był normalnym 25 latkiem norma jest chyba jednak inna :D

hm, jest raczej przystojny, bardzo wysoki, dowcipny i po studiach. Wcześniej po prostu - jakoś się nie złożyło. ale też on nie szukał przygód, tylko kobiety życia:)

zależy co rozumiec pod pojeciem normalny. Zawodowy podrywacz i wyrywacz z niego żaden:)

Samanta lisiczka wymień mi choć jeden kraj, okres, kulturę w której 25 letniego mężczyznę (nie księdza :D) który nie miał żadnych kontaktów z kobietami (związek, małżeństwo... w ekstremalnym przypadku może dorzucić współcześnie żadnych randek) oraz nie uprawiał żadnego seksu (bo to też można by pewnie podciągnąć pod \"miałem dziewczynę\")... chyba nie znajdziesz :classic_cool: