Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goodcharlottka

Chcę zacząć kochać się analnie....

Polecane posty

Gość huhuhuha
Też mam na to bardzo ochotę, ale mimo wspólnych 4 lat jakoś miałam nadzieje że on zacznie ten temat. Czasami myśle żę mogłabym go zaskoczyć... ale czy może być tak że on nie będzie miał ochoty na takie zabawy??

Gość london bridge
Oczywiście, że może nie chcieć. Byłam z facetek, którego zupełnie nie rajcowały takei rzeczy... Ale jest ich znikoma ilość.:)) Ogólnie mam teraz męża i raz na jakiś czas robimy sobie takie "święto":) kiedy wyczyniamy w łóżku ( i nie tylko) różne rzeczy... Seks analny się wtedy sprawdza;)

Gość polaaaaaaa
Ja uwielbiam seks analny, ale tylko z chłopakiem.. i powiem wam drogie panie ze moj kotek bardziej mnie pokochal i czuje ze mna wieksza wiez..;) no coz jednka anal to bardzo wielki kredyt zaufania.. powodzenia dziewczatka;) i nie bojcie sie probowac rzeczy ktore was intryguja;) ani nie sluchajcie opini kobiet w stylu feministek ;.. P.S. pod koniec nikt wam nie podziekuje za "Czystość" ;) a i wiele stracicie.

Gość Dla lubiących experymenty:)
Polecam analka w polaczeniu z penetracja cipki. popros faceta zeby wypiescil cie najpierw dobrze jezykiem i paluszkami w tych dwoch miejscach, a potem wsadzil penisa w dupke i wibrator w pochwe. lub na odwrot jak kto woli;) ale raczej kazdy facet wybierze te 2 dziurke dla sibie;)

Gość montgomery ale on
jak zasmakujesz nie bedziesz wyjac chciala;-)

Gość do amatorów analnych igraszek
ja robie tak: klękam koło brzucha mojej pani, pochylam sie tak żebym mógł robić minete, lewa ręka wędruje górą nad uniesioną nóżką partnerki tak by sięgnąć do anusa a prawa ręką do tzipki i zaczynam pieszczoty, najpierw językiem łechtaczkę. Następnie jeden paluszek lewej ręki pośliniony lub nażelowany wnika w doopke a dwa paluszki prawej ręki w tzipke kiedy już wilgotna. Później dokładam po paluszku wkładając naprzemian coraz szybciej dwa lewe w doopkę i trzy prawe w tzipke jednocześnie smyrgając cały czas łechtaczkę, skutkiem megaorgazm. Mamy jeszcze podwójny wibrator którego używam podobnie tzn. wnika w obie dziurki a ja smyrgam kwiatuszka, skutek podobny

Musisz być całkowicie rozluźniona i powinniście uzyc jakiegos lubrykantu. Najważniejsze! On powinien najpierw wsunać tylko kawałek penisa. Dopiero, gdy zrobi sie wiecej luzu(wewnętrzny zwieracz sie rozluźni) moze włozyc całego penisa i znowu powinien odczekać trochę nim zacznie wykonywać delikatne ruchy frykcyjne.:)

Gość gość
najlepsza metoda to sexs swykly a pużnej to ta dziurka i tak sie rozłużmi

Gość gość
jest jakieś mięso chętne na przeoranie doopska ?? 662906675 -zapraszam tylko zdecydowane :)

Gość gość
Odpowiedz dla goscia ,Ty palancie najpierw naucz sie pisac bez blednie a potem pisz . A co do analnego seksu to masz pojecie takie jak krowa do sprzedawania mleka

Gość oblesne kurwiska
to pisanie, ze "moj facet jeszcze bardziej mnie przez to kocha" - romantyczne jestescie w c***j! Taa, facet na pewno pokocha kobiete bardziej jak w srake bedzie jej mogl penisa wcisnac. Nic tylko pawiem rzucic! A gile z nosa tez se lubicie wzajemnie wydlubywac i kupsko rozmazywac na buzi?

Gość gość
"no coz jednka anal to bardzo wielki kredyt zaufania.." Jakbyś to ty mu wkładała wibrator, albo byś go penetrowała strap-onem to można by powiedzieć, że on ci ufa, że nie rozgadasz, że nie wyśmiejesz go, że nie nazwiesz gejem. W tę stronę co robicie o jakim zaufaniu może być mowa? Chyba o takim, że mu ufasz, że cię nie zg***** na siłę i przestanie jeśli mu powiesz, że boli i już nie chcesz. Takie zaufanie to chyba każdy ma do faceta z którym jest i to nic szczególnego.

Gość gość
Ja bym chciała spróbować ale boje sie ze bedzie ze tak powi bez oporów-śmierdziało :/

Gość Srakulec
Podstawa to się wysrać dobrze i podetrzeć wnętrze palcem z żelem (mi robi to chłopak :-) i zabawa jest przednia chociaz od tyłu. Jebać faszyzm! KOCHAM MURZYNÓW!

Gość gość
Lubie anal jak i ogolnie seks ,kazdy ma inne zdanie na anal i to tez prawda jesli sie lubi to jest fajny jesli nie to lepiej odpuścić. Ja akurat na sama mysl o stosunku mam scisk taki w majtkach ze ledwie moje slipki wytrzymuja nacisk jaki wywiera moja twarda od podniecenia fujara

Gość gość
Ja też lubię anal, zwłaszcza tam kończyć spuszczać się. Najlepszy orgazm.

Gość Ja facet

Wit ja daje faceta w tylek i to czesto nieznajomym wiec umnie musi byc z guma chodze do klubow i tam z reguly zaliczaja mnie faceci nawet dwoch czy trzech na wieczor i wszelkie oliwki maja niestety te wlasciwosc ze rozpuszczaja prezerwatywe a to jest raczej niepozadane wiec dlmnie najlebszym nawilzaczem jest duzo sliny wiec robie gosciowi loda z gumom niezalujac sliny potem obficie slinie sobie reke i smaruje ja moj tylek i to daje naprawde rade a ze biora mnie faceci ktorych wogole nieznam i raczej maja gdzies czy mnie boli i wchodza wemnie dosc brutalnie to i tak ten sposob daje rade