Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mysza0505

Jakie studia??

Polecane posty

Jeśli tylko jesteś dobra z mat to naprawde powinnaś na takie właąsnie studia iść gdybym ja nie bała się o moja mat :P to też bym tam poszła i nie pisała na tym forum ale że niestety nie jest ona moja mocną str więc muszę szukać czegoś innego

Gość ja się pod to podpinam
no. chyba nie powinnam się tak bać, że będę sama przy "duzzzzzychhh mezccyyznachhh". jestem bardzo nieśmiała. może stąd ten problem.

Jejku, akurat to, że dużo jest chłopaków na polibudzie, to najmniejszy problem. Weź ty się dziewczyno w garść. Na mechatronice - tam to masz 2 dziewczyny w jednej grupie 30 osobowej.

Też jestem nieśmaiła i boje sie uwierzyć w swoje możliwosci dlatego próbuje znaleźć łatwe studia abym na pewno sobie na nich poradziła i nie musiała się później wstydzić za to że mnie wyrzucili Ale z drugiej str kuszą mnie te trudnijesze bo po nich jest lepsza perspektywa

I przez to właśnie pkazujesz jaka jesteś silan i odważna że nie boisz się ich wszystkich tylko masz swój cel i dążysz do tego aby go zrealizowac

Gość stypendiumsocjalnee
ja od tego roku zacząłem pedagogike:)

panstwowe, mojego kierunku chyba nie ma prywatnie a nawet zaocznie jest tylko na kilku uczelniach

Gość stypendiumsocjalnee
Zadowolona moze nie jestem.... ale zadowolony jestem :D - O dziwo nie tylko dziewczyny studiują pedagogike :)

Gość stypendiumsocjalnee
Myszko :) , nie szkodzi. Dopiero zaczynam. Mam dopiero psychologie ogólną - szalenie ciekawy i przyjemny przedmiot, Organizacje i Zarządzanie - ujdzie, angielski i niedługo zacznie mi się filozofia - potem socjologia ogólna, wprowadzenie do pedagogiki, prawo, etyka i aksjologia... To ciekawe i wszechstronne studia. Dzięki nim mozesz osiągnąc wiedze z : psychologii, socjologii, prawa, filozofii a nawet troche medycyny. W skali od 1-10 - póki co poziom trudnosci 4

Gość stypendiumsocjalnee
Jest wiele specjalnosci, ja wybieram prace socjalną. Studia uzupełniajace mozna zrobic z innej specjalnosci np. Pedagogika kryminalna, resocjalizacyjna, opiekunczo-wychowawcza,...

Gość stypendiumsocjalnee
nie mam zamiaru szukać pracy. zostanę profesjonalnym bezrobotnym :classic_cool: