Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mysza0505

Jakie studia??

Polecane posty

Gość stypendiumsocjalnee
stypendiumsocjalnee - to się okaże ! :D liczy się siła przebicia :D czy będe profesjonalnym bezrobotnym - ale na to tez jestem przygotowany. To startuj, fajny kierunek!

Gość stypendiumsocjalnee
to ktos sobie zart zrobił, ale wyjebane na takich:D

Gość wybierz kierunek
po którym jest praca (tzn. nie 3ba czekać 2 lata żeby jakaś oferta sie pojawiła) a więc: 1) informatyka 2) finanse 3) budownictwo pedagogikę odradzam....najwięcej osob to studiuje, a pracy jak na lekarstwo....może studia fajne tylko ogólne dziś liczy się specjalizacja w dodatku poszukiwana na rynku. Ludzie po ogólnych studiach (twierdzący, że mogą robić wszystko) mają ogromne trudności, ze znalezieniem pracy, bo na specjalistę sięnie wkręca a na inne stanowiska biurowe czeka 1000 innych, a np. z wykształceniem ekonomicznym raczej rywalizacji nie wygrają...

Zgadzam się z Tobą wybierz kierunek tylko akurat takie jak Ty podałeś kierunki na wszystkich jest mat a u mnie raczej nie za dobrze nie czuje się pewnei abym mogła sobieporadzić na studiach z nia :|

Gość ja się pod to podpinam
autorko a może napisz na karteczce pare kierunków które CIEBIE interesują. i wylosuj jeden z nich. zawsze jakiś sposób ;d

Gość stypendiumsocjalnee
wybierz 5 kierunków które Cię interesują, kim byś chciała byc - niezależnie od tego co jest wymagane na maturze itp. Potem skreślaj i drogą eliminacji zostanie Ci jedno rozwiazanie

Gość vzvzvz
ja archeologie i histori e studiuje

Gość jaras133
ja proponuje wyzsza szkole zarzadzania i przedsiebiorczosci w lodzi filia Ostrów Wielkopolski:)

Gość stypendiumsocjalnee
jaras133 - to nie jest śmieszne bo ja studiuje na SWSPiZ tylko że w Łodzi ;p

Znów wracam do tego tematu... Dużo myślałam i chyba coś wymyśliłam :P co sądzicie o architekturze wnętrz?? Z tego co sie orientuję to na tym kierunku nie ma matematyki :) ktoś studiuje ten kierunek?? Mozecie podać jakieś szczegóły o tym kierunku??

archi wnetrz? duzo kasy kosztuja, poza tym musisz byc uzdolniona zeby sie dostac na asp, a na polibudzie trzeba chyba miec matme

Gość studentpedagogiki
Architektura wnętrz - fajny kierunek ale tak jak pisze Ellinka trzeba być uzdolnionym. Zawsze jest jakaś alternatywa żeby isc do szkoły policealnej (Dekorator wnętrz bodajże roczna albo dwuletnia). Pedagogika - jest bardzo ciekawa.Ja chyba od poniedziałku idę na wolontariat do Caritasu - zeby nabierac jakieś doświadczenie