Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkhhaa

Zwężenie tętnic szyjnych

Polecane posty

Gość boghi
Tez mam ten problem niestety jestem po TI teraz czekam na drcyzje lekarzy co falej boje sie bardzo bo ns RM wyszlo ze tych TIA bylo wiecej bezobjawowych....nie wiem co mnie czeka..pozdrawiam wszystkich

Gość gość
słuchajcie, jak wygląda takie usg tętnic szyjnych ? może sie wypowiedzieć ktoś, kto był na takim badaniu ?

Gość gość
badanie trwa około 20 minut. kladziesz sie na leżance, osoba wykonująca badanie robi Ci usg szyi i po krzyku. Co tu więcej opisywać :) Nic strasznego, chociaz mnie na sama mysl ściskało kiedys gardlo jak pomyslałam o tym, że musze to badanie zrobic. Ale w koncu musiałam je wykonać natychmiast, bo miałam problemy z mową i widzeniem - przyjeła mnie pani doktor w prywatnej przychodni na Białobrzeskiej w Wawie, okazało się, że na mój stan złożyło się pare czynników, między innymi duży stres. Ogólnie badanie może nie należy do najprzyjemniejszych, ale straszne tez nie jest – po prostu zwykłe usg :)

Gość gość
Jeżeli ktoś potrzebuje porady profesjonalisty to polecam udać się do Kliniki Vascular. Mają nowoczesny sprzęt i specjalny oddział Chirurgii Naczyniowej, zadbali o wszystko!

stosować naturalne środki przeciw miażdżycy. krok po kroku, dużo cierpliwości i efekty będa.