Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Irja

IN VITRO

Polecane posty

Czy jest jakaś kobieta która miała in vitro? ja mam mieć za miesiąc... boję się, że się nie powiedzie. jak Wy zniosłyście tą pierwszą próbę? a może udało się za pierwszym razem?

Gość DKMG
nie licz na to że za pierwszym razem wyjdzie niewielka szansa ale zawsze istnieje taka możliwość zależy od stężenia hormonów

Poziomy hormonów są ok! wogóle po wszystkich badaniach było idealnie, dopiero laparoskopia wykazała niedrożne jajowody:( i tylko dlatego jest problem... a czy Ty też jesteś po in vitro?

Gość DKMG
nie moja znajoma miała tylko u niej był problem z zagnieżdzeniem i udało się dopiero za czwartym razem

a dużo płaciła za jedną próbę? nie chcę być wścipska pytam z ciekawości:) ja mam super lekarza, i chyba nie zamieniła bym go na innego, bardzo podnosi na duchu i wogóle, ale i tak stres jest:(

Gość aaaaaaaaaa1111
ja jestem polodna i to az. Udalo mi sie zajsc w ciaze juz za 1 razem ale metodami naturalnymi.

Gość taka jakas
aaaaaaaaaa wyskoczylas jak filip z konopi przeciez autorka zadala inne pytanie

Gość DKMG
o kasie ci nie powiem ale całość dość sporo w każdym razie cieszą się synem :D

taka jakaa nic nie szkodzi ja nie chowam urazy do kobiet które mają dzieciaczki bez problemów! wręcz przeciwnie, cieszę się z nimi!! mam kilka psiapsiólek które mają dzieci...czasami w sercu zakłuje ,ale cieszę się szczerze!!!