Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZmartwionaaaaBardzo

Pytanie do mężczyzn którzy stracili swoją prawdziwa miłość a którzy kochają...

Polecane posty

Gość ZmartwionaaaaBardzo

BArdzo Was proszę o szczere odpowiedzi. Nie będe opisywac mojej historii, ale napisze tylko tyle. Z facetem z którym tworzyłam związek teraz jestem tylko w kontakcie telefonicznym. MAm czas na zastanowienie, zreszta on też - czy chce czy nie-być z nim. Bardzo martwi mnie jedno stwierdzenie, o którym mówi poważnie: kocha mnie bardzo, chce mnie za żonę, ale gdy coś sie wydarzyło (ma tu na myśli rozwód...) to ZABIJE MNIE!!! Twierdzi że przysięge małżeńską może rozerwać tylko śmierć i dlatego tak uważa. Prosze was powiedzcie co o tym sądzicie, bo własnie to stwierdzenie (o którym mówi całkiem poważnie) sprawia że mam wątpliwości. A nie wiem zkąd mu taki coś do głowy przychodzi....

Gość ghjkl
Nie wychodź za niego za mąż, to tym bardziej cię nie zabije. Jakie to proste......

Gość facet i tyle
jest normalnym,zdrowym facecem :) ja też powiedziałem swojej MIŁOŚCI życia że jak ją zobaczę z kimś innym to nie ręcze za siebie a że wie że jestem porywczy i mam predyspozycje to chyba wzieła to do siebie :) i dzięki Bogu bo po 3miesięcznej separacji, sama się do mnie odzywa i spędzamy z sobą bardzo duzo czasu, jak gdyby na nowo się poznajemy :). Może ją odzyskam :)

Gość facet i tyle
no tak ale ja nie ją bym zabił :) kurde zagwozdka z tym twoim gościem

Gość facet i tyle
pewnie tylko tak mówi, straszy Cię bo mu zależy :) i niechce stracić.

ja bym sie go dopytala o sens tych slow dokladniej i czy rzeczywiscie zdaje sobie sprawe co za glupoty papla, oczywiscie zapewniajac o swym uczuciu i td, ale jednak bym go opieprzyla,bo cholera jasna nijak mi sie podoba bycie na szantazowanym :)

Gość pewnie mowi całkiem powaznie
znam ten typ - zamkniety ogolnie i zrownowazony, nie dopuszczajacy nikogo "do srodka", ale jesli juz sie otworzy - to na amen i angażuje się w całości, zupełnie, wręcz niezdrowo pewnie brzmi jak głupie pogróżki, ale naprawde istnieja tacy ludzie - sama znam kilku - ktorzy w przypadku zdrady czy porzucenia nie zawahaliby sie zeby np pchnac nozem niewiernego partnera, a potem samemu siebie zabic (brzmi jak tania telenowela, ale jezeli ktos jest skłonny popełnic samobojstwo w przypadku miłosnej porażki - a są tacy - to nie miałby az takich oporow przed skrzywdzeniem kogos innego - dla samobojcy tabu smierci nie istnieje) Twoja sprawa czy chciałabyś się z kimś takim związać.