Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

śniąca

pokaż mi zdjęcie człowieka a powiem Ci z kim masz do czynienia

Polecane posty

chłopak jak marzenie ;) wciąga go jednak życie towarzyskie zbyt mocno...musi się wyszumieć ;)

Gość bruuuum
www.ulenieczka.fotka.pl a o tej?

Gość Radosławek
jesteś popierdolona jesli myslisz ze ocenisz kogos po wyglądzie...pozornie ulozona dziewczyna moze się tu okazac zdzirą. wiem z doswiadczenia. Mexican jak mozesz interesowac się tak paskudną laską. Bardziej tepego ryja nie widziałem dawno...Toz to jakas glupia suka z permanentnym skurczem twarzy.

Gość bruuuum
bardziej chce sie go pozbyc :P pierwsze sie zgadza :)

Ezoteryczna, masz głębię, której on na tym etapie nie jest w stanie chyba pojąć??? dwa światy....

bruum- miałam na myśli teskni za ojcem, który się sprawdza w swojej roli... czy jakoś tak...

Radosławek, bądź tak miły i swojej paszczęki tu nie wstawiaj, bo tak paskudnego widoku bym nie zniosła, toć już prędzej Bazyliszka bym ujrzeć chciała :D

Gość bruuuum
chodzilo mi o dziewczyne :) ojciec mnie nie interesuje

Ezoteryczna, cóż Ci na to poradzę, że kręcą Cie tylko rozrabiaki, bo innych wogóle nie zuważasz??? :D

Mi chodziło bardziej o to czy w nim są uczucia dla mnie... Bo wiem, że od niego póki co się "głębi" nie doczekam i nawet mi na tym nie zależy, bo ja chce tylko żeby był...

Gość bruuuum
wiec co jeszcze mozesz o niej powiedziec?

Nie chodzi o rozrabiaków... Ale "głębia" to duże słowo... Każdy dziad tylko w telewizor się gapi albo mecz ogląda... Taki jest każdy.. Poeci mnie nie kręcą, bo każdy taki sam fałszywy :p Wole zwyczajnych.

Gość MartaW85
Po co wt się ludzie tak podkładacie. Przeciez wyraznie widac ze "sniąca" to jakas kretynka... takie wnioski z czyjegos zdjęcia to kazdy moze wyciągnąc... patrzy gdzies rozmarzona - to na pewno melancholiczka sratata. Proszę Cię dziewczyno, zniknij z tego forum bo jestes tu nikomu nie potrzebna. A ludzie ktorzy wstawiają tu zdjęcie oczekują tylko pochwaly swojego wyglądu. Ot co. Ty jestes glupia jezeli masz się za znawczynie ludzkich chcrakterow tylko na podstawie wygądu. Wygląd moze nieraz bardzo zmylić i naprawde nie jest wyznacznikiem tego co w srodku.

Ezoteryczna ;) nie wszystkie chłopy to dziady co gapią sie w tv na szczeście ;) Odnosze wrażenie (byc może to tylko wrażenie) że tęsknisz za swoim wyobrażeniem miłości, i akurat padło na niego - ze zdjecia. Ale.... nie jestem pewna, czy on jest zdolny dać Ci to, czego potrzebujesz naprawdę. Byle był- to za mało.... Szybko byś sie rozczarowała..... Przyjdzie na Ciebie czas, bo wszystko jest po coś, nic nie dzieje się przypadkiem. :)

Sniąca mam pytanko , po czym to wszystko wnioskujesz jaki kto jest czlowiekiem? Bo moze i ja sie skusze na wklejenie tu fotki pewnego Pana ;)

Ezoteryczna, masz duży temperament, wyczajnie sexu Ci brakuje, dlatego sie na niego tak nakręciłas ;) w tej sytuacji nic dziwnego ,ze wiersze Ci nie w głowie :D

Gość zobaczymy
ja bym dala linka ale sie boje a moge ci poczta mailowa wyslac?:P