Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kolorowe Ptaki

Stomatolog!Czy on ma obowiązek wyleczyć mnie za darmo?

Polecane posty

Poszłam do prywatnego gabinetu.Ząb mnie bolał więc poprosiłam o znieczulenie komputerowe.Facet był dla mnie niemiły Gdy momentami odczuwałam ból przy borowaniu śmiał się i dogadywał mi że będą jaja gdy będę rodziła .Co mu w ogóle do tego? Dogadywał mi też że moja mama miała fantazję że dostałam takie imię .Za dwa zęby wziął prawie 300 zł i .... nie wyleczył tego który mnie bolał !!! Wizyta odbyła się w sierpniu , teraz mamy październik a ząb boli mnie już nie tylko podczas jedzenia, ale wręcz cały czas.Czy ten gość musi wyleczyć mi tego zęba za darmo( w sumie to nie , bo ja za leczenie zapłaciłam)? Myślę nad tym , żeby iść do kogoś innego. Na moim osiedlu jest \"zwykły\" gabinet(tamten miał być niby świetny i nowoczesny) i moja mama mi go poleca, nie wiem czy chcę iść do tego gościa, zresztą minęło już trochę czasu. Ja liczyłam że ten ból minie, że to jakiś ból po leczeniu , ale teraz już wiem , że ząb jest chory

Gość bąbelkowa 1214
nie u stomatologa nie musisz płacic za leczenie jezeli ma podpisana umowe z funduszem mozesz jedynie dopłacic do blaby ok 60 lub 70zl i za znieczulenie jezeli sobie zazyczysz

Słuchaj, może on Ci ten ząb wyleczył, bo gdyby nie, to najpewniej miałabyś już super zapalenie i ropę. Baaaaaardzo by Cię bolało, nie tylko podczas jedzenia. Moim zdaniem boli Cię podczas jedzenia, bo masz za wysoką plombę, tzn. źle Ci ją spiłował. Idź do niego albo innego, np. do publicznej przychodni, zajrzy co tam się dzieje albo każe zrobić rtg. Obstawiam za wysoką plombę, sama się niestety nie zetrze, musi ją ktoś przypiłować :)