Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona Ci Powie

Czemu ma znaczenie dla wszstkich wielkosc penisa?????

Polecane posty

Gość Ona Ci Powie

Od jakiej wielkosci mozecie juz powiedziec ze ten penis jest fajny? Mam 23 lata. Bylam dziewica krótki czas temu. Dziewictwo stracilam z moim pierwszym chlopakiem z którym jestem od ponad roku i niedawno zaczelismy wspólzyc. I pewnego wieczoru sie mnie zapytal czy chce zmiezyc ile ma jego ptaszek centymetrów, a ja czy to ma jakies znaczenie ile ma? A on ze No Ma i to bardzo wielkie! A ja ze jak tak to okay. Zmiezylam i ma 22 cm, i sie teraz zastanawiam jakie to ma znaczenie ile ma penis centymetrów. Czy az naprawde takie wielkie? Jest to mój pierwszy chlopak i nigdy wczesniej nie widzialam innych nazadów poza jego. Chcialam sie tylko poradzic tych kobietek co sie na tym znaja i co mi powiedza co te 22cm maja tekigo wspanialego oprócz tego ze to mojego partnera jest.

Gość Ona Ci Powie
Zapomniałam napisać, że 22 cm to ma sama żołądź. Ile ma reszta to nie wiem, ale pójdę do obory i sprawdzę.

Gość Ona Ci Powie
Jak nie masz nic sensownego do napisania to nie pisz debilu jeden!

Gość Ona Ci Powie
Sprawdziłam, ale znowu trochę bolało. Będzie z 1,5 m, ale chyba lepiej brzmi 1500 mm. Choć to trochę mało, bo wąż strażacki ma ze 30 m (30000 mm)!

Gość sdsss
\Kurwa podszywy w srodku nocy ten pierwszy niezly

Gość Ona Ci Powie
Dzięki i całuski. Idę spać.