Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izuchaa

Ciaaaza???

Polecane posty

Gość Izuchaa

Strasznie bola mnie piersi... w dodatku sa nabrzmiale... w sumie okres powinnam dostac na dniach.. Rzecz w tym, ze nigdy mnie one nie bolaly przed okresem.. a tydzien przed zawsze pobolewal mnie brzuch (bardzo bolesnie przechodze miesiaczke) ponadto maz zauwazyl ze ciagle jem ... i ma racje :| Czy mozliwe, ze jestem w ciazy? W sumie nie nastawiam sie na to, bo juz "chwile" z mezem "dzialamy" o bobasa... nie wiem .. nie wiem co myslec. Dodam ze nie bralam tabletek anty... miala ktoras z Was podobnie..?? Buziaki

Gość Oczywiście miły prezent
czasami właśnie przed okresem tak bolą i nabrzmiewają mi piersi, to może być wpływa hormonów, nie musi oznaczać dzidziusia... :(

Gość Izuchaa
bardzo bym chciala... :) ciezko by mi bylo nawet uwierzyc na poczatku.. Moze tym razem sie udalo.. W ciagu 3 dni powinno sie wyjasnic.. ehh

Gość Izuchaa
Aha... I spac w nocy nie moge... Popoludniu mnie zmozy, ale pozniej przechodzi.. potem przespie pol dnia i znowu to samo. Zmeczona ale nie moge usnac.. Piszcie kobitki jakie Wy mialyscie objawy..

Gość Izuchaa
co tak pusto na moim watku?? :(

Gość marikaaaaaa
mam podobna sytuacje:) Okres mial pojawic sie wczoraj...niby wszystkie objawy sa...ale okresu nie ma:(

Gość Angie S
Dziewczyny proszę o pomoc. 07.09 miałam ostatnia miesiaczke wczoraj zrobilam test i wyszedl pozytywnie. Poszlam do lekarza, ktory zrobil mi usg i stwierdzil, ze ciazy w macicy nie widzi i ze moze to byc ciaza pozamaciczna. Skierowal mnie na badania beta hcg. dzis mam wyniki o 17. Czy jest mozliwe zebym byla w normalnej ciazy tylko, ze nie widac tego jeszcze na USG. A z drugiej strony jesli naprawde jest to ciaza pozamaciczna to czy lekarz podczas USG nie moze tego zobaczyc??

sądzę, że powinien stwierdzić na usg ciążę... nawet tę pozamaciczną... nie wiem co ci doradzić... czasem lepiej zaufać lekarzowi :-)

Gość Izuchaa
mhmmm.... ktos.. cos ..dopisze moze ... ?

Hej Izuchaa! Ja też nie mogę po nocach spać. Dziś po południu byłam tak zmęczona, że myślałam że padnę. Ale wytrzymałam aż do wieczora, a teraz nie mogę usnąć. Ja także staram się z mężem o dzidzię, z tym że ja mam PCO i jest mało prawdopodobne żeby to była ciąża. Ale jakaś tam nadzieja we mnie drzemie...

Gość chanelparis
ja jestem przed okresem,bola mnie sutki,podbrzusze, leci ze mnie sluz i nie moge spac :D

Gość cyber seks przez
To moze cyber seks przez skypa? :)

Gość Izuchaa
hyy... Moj maz nie wierze, ze moze to byc ciaza... :| Jeszcze 2 dni i kupuje test.. :)

Gość Izuchaa
Boze... dziewczyny ... jeszcze nie dostalam okresu... ale w sumie brzuch mnie pobolewa..i piersi nadal bola.. kosci mnie bola.. powinnam dostac przedwczoraj albo wczoraj. Sadzicie ze ciaza jest mozliwa... i to po pol roku staran?????? :O

Gość a...a.
a ja wierze ze to moze byc ciaza i zycze Ci tego z calego serduszka:)

Gość Izuchaa
W poniedzialek kupie test... :D Oczywiscie jak @ nie nadejdzie :| Mam mieszane przeczucia...

Gość Maggie12
Iza- ja mam dokładnie to samo - wczoraj lub przedwczoraj powinnam dostać@. Piersi mnie bolą, brzuch tak jak przed okresem albo bardziej - szczególnie jajniki wariują. Poczekam, aż otworzą apteke i smigam po test jeszcze dzisiaj, do jutra nie wytrzymam :-) A Ty nie robisz dzisiaj? Byłoby mi razniej...heh

Gość kasiakrakoww
sluchajcie, dzisiaj mija 54 d.c a tu nic ! nie mam zadnych objawow, wczesniej tzn tydzien temu przez 2 dni bolały mnie piersi. Chciałąm dodac ze zawsze mialam nieregualarne cykle, moj najdluzszy wynosil 45 dni ale zeby 54... moze jest to spowodowane tym ze brałam antybiotyki?dziewczynki co o tym myslicie? jutro zrobie test...

Gość kasiakrakoww
zrobie na pewno... ale myslicie ze to moze byc ciaza?

Gość Izuchaa
i jak tam dziewczyny.... juz po testach? :) Napiszcie koniecznie... :) 🌻

Gość Izuchaa
A jak wyglada plamienie? Nie dostalam okresu ale pojawilo sie troszke ciemnego uplawu... A moze ja na cos chora jestem?? :| Oszaleje

Gość Izuchaa
ludzie....... nikt nie wie?????

Gość Izuchaa
jejku... piszcie cos.... nikt nie chce mnie podtrzymac na duchu? :(

Gość ile masz latfffffffff

?????

to do ciwbie utorko ile masz lat?