Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teaja

sex maniacy

Polecane posty

czytam te topiki i sie zastanawiam czy tu są sami kretyni ,sexmaniacy czy kazdy sobie jaja robi ? normalnych ludzi jak na lekarstwo ledwo mozna z kims powaznie pogadac i uzyskac jakies konkretne rady wchodząc na to forum mialam nadzieje spotkac doswiadczonych ludzi chetnych wspomoc radą a tu d... 90% to kretynskie teksty

Teaja, a może 90% forumowiczów/forumowiczek chciało dostać jakąś radę od bardziej doświadczonych? :D Nie zauważyłaś, że większość wypowiedzi na poziomie gimnazjum? :)

nie ma to jak nauka praktyczna :D:D pogadaj z jakimś miłym Panem i rad ci udzieli ;)

MS ty do rad sie nie nadajesz :O Ty rządzisz i po kątach rozstawiasz :classic_cool:

V33 - marsz do kąta. Jak mogłaś w ogóle pomyśleć, że jestem kątowym rozstawiaczem :O Nie toleruję przemocy. Odwróć się i pochyl, zmuszasz mnie do przylania Ci po tyłku 🖐️ 🖐️ 🖐️ Kometko, a nie o 13.20? No mało brakowało i bym się spóźnił :O Dzięki, wiedziałem, że moge na Ciebioe liczyć :) To jeszcze tylko powiedz, czy lepiej iść w garniturze czy w bluzie, tej co ją tak lubię?

Nie skończyłam.... na towarzyskie klasyczna elegancja , garnitur, krawat odpowiednie obuwie Na biznesowe może dac na luz - twoja ulubina bluza, adidaski, moga nawet być snadałki vel japonki Życzę udanego spotkania obfitującego w pomyslnośc załatwienia spraw wszelakich ;)🖐️ :D:classic_cool: czy jeszcze moge byc Ci w czyms pomocna ? :classic_cool:

oczywiście z tym wczesniejszym wpisem żartowałam - wszystko na opak :P To zalezy jakie masz relacje towarzyskie z tymi osobami, czy to spotkanie firmowe i wyłącznie biznesowe czy bardziej na luzie a przy okazji omówic jakis biznes :classic_cool:

teaja czytam te topiki i sie zastanawiam czy tu są sami kretyni ,sexmaniacy czy kazdy sobie jaja robi ? Ograniczyłabym się do kretynów i robiących sobie jaja, seks maniaków tutaj nie ma.

Gość to sie gruboooooooooooo
musztarda mylisz :o

Gość to sie gruboooooooooooo
nic nie zamierzam ci udowadniac :o

musztarda o seksie się nie rozmawia chyba ze jestes desperatką której tylko tyle pozostaje :O

Gość musztarda po obiedzie
:o