Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryśka32

może ktoś mi pomóc

Polecane posty

Gość maryśka32

jak wygladaja plamienia w ciązy i ile dni trwaja

Gość nie wiem jak wyglądają
pewnie plamisto :P

Gość maryśka32
możecie mi odpowiedzieć

Gość maryska 32
prosze napiszcie jak to jest

Gość maryska32
czy naprawde nikt nie miał plamien podczas ciązy

Gość xxxxxxxxxxx9
ja niestety nie wiem bo nie miałam tak

Gość malvi
mi ginekolog mowil ze czasem sa male plammienia i ta jest plamienie implantacyjna, a te przypadajace na trmin miesiaczki tez powinny byc mniejsze e krwawienia niz okres, chodz nie zawsze. ale takie przypadki podobno sa bardzrzadkie

ja miałam małe plamienie ok 4 dni .. zaczelo sie dzien po terminie miesiaczki... nie było to normalne krwawienie tylko raczej małe brazowawe plamienie .. wystarczała wkladka i było ok.. potem jak bylam u lekarza to mi powiedzial ze takie plamienie w czasie miesiaczki nie jest zazwyczaj grozne.... i teraz wiem juz ze bylo to najprawdopodobniej plamienie implantacyjne.... po tym juz wiecej nie mialam zadnych plamien az do dzis a jestem w 13tc

Gość maryska32
wiec skoro mnie leci tak ze czuje i zmieniam podpaski i jest to krew z małymi skrzepami wiec raczej to jest okres a nie plamienie pozatym przy załatwianiu jest czerwono

wiesz no ja nie mowie ze to wykluczone ja poprostu napisalam ja to bylo u mnie... a spoznial ci sie okres czy to jakos w terminie.. no i dlaczego podejrzewasz ze to moze byc ciaza?? masz jakies podstawy by tak myslec???

Gość maryska32
miałam bum pekłą gumka ale mam juz własnie 4 miesiaczke mniej obfita ale mam testy negatywne i byłam u gina 7 tygodni po tym stosunku nic nie stwierdził ale sie naczytałam o tych miesiaczkach plamieniach w ciazy

no co ty 4 miesiaczka bylas u gina is ie martwisz??? no daj spokoj... i jeszcze testy negatywne!!!! jakbys byla w ciazy to by ci brzusio juz rosł wiec sie nie martw i wyluzuj...

Gość maryska32
tak wiem ale jakos nie moge sie uspokoic a co do brzusia to nie tak szybko bo ja szczupła nie ejstem ale mysle ze jest jednak oki

na pewno jeslt ok!!! jakbys byla w ciazy to cos lub ktos by to potwierdzilo.... nie martw sie nie ma sensu... a nastepnym razem biegaj po tabletke po i bedzie mniej nerwow..... choc dla mnie gumka nigdy nie byla najprzyjemniejszym i najbezpieczniejszym srodkiem...