Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasem mam dosc....

kolezanka wciaz narzeka

Polecane posty

Gość czasem mam dosc....

No pewnie, ze jej troche zazdroszcze, no pewnie ze ja lubie i w ogole. Ale czasem mnie irytuje ;) Ja wiem, ze kredyty w gore poszly, ze musi placic prawie 200zl wiecej teraz raty za mieszkanie. Ale jej maz zarabia miesiecznie tyle, ze ja w rok tyle nie mam. To chyba nie jest az tak duza podwyzka dla nich. Znaczy pozalic to owszem moze sie, nie mam nic przeciwko - kazdy lubi czasem ponarzekac. Ale ja teraz o niczym innym nie slysze od niej tylko o tym :O

Gość tooooooooo
to jejo tym powiedz

Gość czasem mam dosc....
Oczywiscie, ze mowilam :D No ale ona uwaza, ze ja nie wiem jak to jest, bo nie mam swojego mieszkania, nie splacam za nie kredytu, nie wisza nade mna czarne chmury z tym zwiazane...

Gość czasem mam dosc....
No tak, to radujmy sie, ze szczesliwymi ludzmi jestesmy :D

Gość gytfty
Nic dziwnego, że się martwi. Jesli wzięła kredyt na 200 tys. zł gdy franek był po 2,10 to już do spłaty ma 250. :o Boi się tego co będzie dalej. Rata 700 franków x 2,10 zł = 1470 zł a rata 700 CHF x 2,73 PLN (po tyle już była sprzedaż wczoraj) =1911 zł. Ale to tylko przejściowe wahania. Biorąc kredyt w obcej walucie na 10, 20 czy 30 lat należy się liczyć z tym, że raz rata będzie wyższa a raz niższa.

Gość gytfty
Jakbyś straciła w ciągu tygodnia czy dwóch 50 tys. zł też byś narzekała. Boi się, że zbankrutuje. Pociesz ją lepiej i zabierz na piwo niech się odstresuje dziewczyna.;)

Gość czasem mam dosc....
No to ja wiem, ze nie musi skakac z radosci. Wspolczuje jej, bylysmy na piwoe :P I to nawet na 3 juz, tylko za kazdym razem wciaz o tm slucham. Mysle, ze troche przesadza, z racji swojej dobrej sytuacji materialnej ;)