Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala...czarna

hydromasaz do stop - kto ma i stosuje?

Polecane posty

Gość mala...czarna

czy to naprawde dziala tak jak reczny masaz stop? czy sa jakies korzysci zdrowotne? czy jest wygodne w uzyciu czy po paru razach trafia w kat? :)

Gość mala...czarna
opis; Zastosowanie: Relaksujący, stymulujący i dodający wigoru efekt masażu mięśni pomaga poprawić zdrowie i zachować dobrą figurę. Używany tylko kilka minut dziennie pomaga rozładować stres, zmęczenie i ból mięśni. Właściwości: - Pokrywka zapobiegająca rozlewaniu wody - Wskaźnik poziomu wody - Podgrzewacz - Masażer - Bubble Mass może być także używany bez wody jako prosty masażer - Urządzenie podtrzymuje temperaturę wody - Na dnie urządzenia znajduje się około 50 bolców stymulujących - Powierzchnia podczerwona może być używana do terapii ciepłem - Woda wtłaczana z dużą mocą jest rodzajem hydromasażu

Gość xxcza_z
ja nie mam ale stosuje regularnie w salonie Denique w wawie :)

Gość Mancelka_1
hydromasaż jest boski po prostu :-))) ale w domu ani miejska ani kasy na taki sprzęt (nie tylko do samych stóp, najfaniejszy jest pełny!), też zaglądam do salonu denique w 100licy i mam za niewielką kasę profesjonalną usługę, polecam!!!!

Gość gość
ja mam wannę z hydromasażem i wg mnie jest super - raz na jakiś czas fajnie się sprawdza. jeżeli ktoś z was będzie poszukiwał dobrej oferty to www.baseny-wodex.pl/pl/spa/wanny_spa_prywatne oni mają spoko warunki