Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic tylko olac

zalosna siec telefoni komorkowej

Polecane posty

Gość nic tylko olac

Dlaczego siec ktora stara sie pozyskac klienta sama traktuje go w obrazliwy sposob? Potencjalnym odbiorcami do ktorych skierowana jest reklama to wg sieci slabo wyksztalceni amatorzy pustych silikonowych panienek, amatorzy piwa i samochodow. Uwazam ze firma obraza swoich klientow zakladajac z gory ze to prostaki dla ktorych liczy sie tylko glupia kobieta z wypchanaymi silikonem cyckami i odrazu poleca kupic mobilkinga. Bo to ze nie sa to reklamy skierowane do wyksztalconych i bystrych facetow to nawet sam przedstawiciel firmy mobilking mowil na konferencji prasowej. Naprawde zalosne reklamy, zupelnie nie wiem czemu maja sluzyc? Reklamie czego? Prostactwa ? Dlaczego tak nisko oceniaja mezczyzn i z gory nastawieni sa na takich wlasnie klientow? A tu inna interpretacja tej reklamay: http://www.pardon.pl/artykul/4090/_/25#komentarz_1365425

Gość nic tylko olac
He he racja. Moj mezczyzna nigdy nawet nie pomyslal zeby kupic sobie takie cos. To chyba dla jakis dzieciakow w wieku 13-17 lat. Ale racja nie powinny puszczac takich durnot w telewizji bo wlasnie takie dzieci najbardziej chwytaja takie durnoty z tv.

Gość zws
za cienka by byla skandaliczna uzywa konwencji filmu amatorskiego i produkt kojarzy sie amatorsko gratulacje dla copywritera :p

Czemu się dziwicie??? Przecież reklam na poziomie praktycznie nie ma :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

moim zdaniem takie reklamy są bardzo pozyteczne. Wystarczy spytać faceta jak mu się podoba ta reklama i od razu wiadomo, czego się po nim spodziewać. :-)

Gość he he he he he he
a ktorego faceta pytalas? swojego? No coz jesli spotykasz sie z Panem na poziomie reklamy mobilking.....gratulacje. To sa wlasnie reklamy dla ciebie. Ale widac ty rowniez uwazasz swojego faceta za tempaka ktory poza golymi babami i piwem niczego innego nie ma w glowie no to czemu sie dziwic ze inni tez moga postrzegac go w ten sposob.

Gość he he he he he he
Phii a w czym sa pozyteczne? Bo mi np. wisza te reklamy, nie utozsamiam sie z glupota. Moja dziewczyna byla zniesmaczona taka reklama i powiem szczerze ze wyrzadzila mi wiecej zlego niz dobrego. Bo za kazdym razem po takiej reklamie moja dziewczyna wszczynala awantury co sie tak gapie i w ogole co absolutnie wisialo mi. A wiec ja jestem za tym zeby ni epokazywali takich reklam bo wzbudzaja tylko nie potzrebnie zlosc i naprawde patrzy sie pozniej z niesmakiem. Jak bede chcial poogladac panienki to wejde na odpowiednia stronke i poogladam. A nie potzrebuje w telewizji ogladac.

No czego sie spodziewac po facetach ? Jestem facetem i ta reklama mi sie nie podoba ... traktuje nas facetow jak zwierzeta, ktore mysla tylko o seksie ;/

mobilking już sobie pluje w brodę, chcial skierowąc reklamę do konkretnego odbiorcy przy tym obrażając kobiety, więc zostanie z rączką w nocniczku bo zostanie zbojkotowany

Gość jacek1982
ta reklama bardzo mi sie pdoba a ten ktos kto ma laske ktora sie wkurwia przy ogladaniu tej reklamy to musi byc kompletna kretynka

Gość dla prostakow
same prostaki tutaj, mobilking jejdnak trafil na swoich odbiorcow. Proste panienki dla prostych facetow! Niech zyja wiesniaki z mobilkinga. Ile wy macie lat13,14 no gora 15 bo w tym wieku to juz rozroznia sie pewne rzeczy. co wam sie tak podoba? Golej dupy nie widzieliscie czy jak? tak malo wam trzeba do szczescia?