Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marudella

Soczewki z allegro

Polecane posty

Wiecie może dlaczego soczewki kontaktowe na allegro są takie tanie ? Ostatnio byłam u optyka i tam soczewki, które na allegro widziałam po 6zł za sztukę , babka miała po 19 zł. Czy te z allegro to są jakieś podróbki ?? Podobno mają na opakowaniach jakieś chińskie litery, ale znam dziewczynę , która kupiła soczewki u optyka i też miały te chińskie znaki :/ Czy warto je kupować ??

Gość ja kupiłam na allegro
i plyny i soeczewki niedawno po raz pierwszy i jestem w 100% zadowolona. A cena rózni sie kolosalnie. Poszukaj kogoś kto ma dobre opinie, mogę ci dac linka do osoby u której ja kupiłam. http://allegro.pl/show_user.php?uid=3868728 Niestety chyba będe musiala znaleźc kogos innego bo ostatnio nie maja soeczewek które ja używam:/

A możesz mi napisać jakich soczewek używasz ?? Lekarka poleciła mi Oasys lub Optix. Wybiorę raczej te drugie bo są tańsze.

Gość ja kupiłam na allegro
ja uzywam SofLens Comfort (SofLens 59 )Bausch&Lomb

Ja tez kupuje soczewki na Allegro :) Jak widzę ceny u optyka to zawsze zbiera mi się na zawał :( te same soczewki mają 3 razy droższe ;/ Przejrzyj sobie ALLEGRO ... oprocz osob prywatnych handluja tam normalne salony optyczne (maja troszke drozej niz osoby prywatne, ale masz pewnosc ze wszystko jest ok gdy dostaniesz paragon). Ja zazwyczaj u takich kupuje, bo osób prywatnych to sie jednak boje ...