Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje rady waszej

nie mam okresuuuu

Polecane posty

Gość potrzebuje rady waszej

a nie uprawiam seksu poki co ,wiec ciaza jest wykluczona. moj cykl to mniej wiecej zwykle 24-25 dni. w 21. dostalam plamienia niewielkiego i to by bylo na tyle, miesiaczka sie nie pojawila. jest jest moj 29 dzien cyklu i doopa, okresu nie ma;/ nic mnie nie boli.. co to moze byc?

poczekaj do nstepngo cyklu-czasem tak bywa. Jesli nie pojawi się @, idź do lekarza, bo to prawdopodobnie zachwiania hormonalne. A ile masz lat?

Gość vikuśia
mam dokładnie ten sam problem z tym że spoźnia mi się juz prawie 3 tygodnie a miałam w miare regularne juz miesiaczki. Mam 23 lata i nie wiem czy to normalne ? w ciazy nie jestem i nie wiem. Według mnie poczekaj jeszcze jak miałaś plamienie to może normalny okres bedziesz miała w nastepnym cylku.

Gość magdzika
cześć dziewczyny! ja miesiączkowałam regularnie przez 4 lata ale ostatni okres spóźniał mi się aż o 12 dni wiec poszłam na pierwsza wizytę u ginekologa... przypisał mi luteine (tylko szkoda, ze nie zbadał mi poziomu hormonów bo jak sie okazało wystarczyło mi 5 tabletek nie 10 :/ ) lekarz stwierdził jednak, że w sumie to nie ma sie czym martwić, ze czasem tak jest, ze jeden czy dwa cykle w roku będą "puste" tzn. że miesiączka się nie pojawi i że jest to normalne. mi jednak przypisał lek skoro i tak sie już do niego wybrałam. brak miesiączki nie musi oznaczać niczego poważnego (u mnie po badaniu wyszło ze wszystko ok). mimo wszystko ja ciesze się, ze wybrałam die do gina: mam już swoją pierwsza wizytę z głowy :) i przy okazji już wiem, ze nie muszę się tak denerwować następnym razem gdy spóźni mi się okres...